logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

39 internasjonale delegater til Oslo World

Av Tina Brodal Publisert: 24. okt, 2019

Beirut & Beyond, Oslo World 2018

29. oktober – 3. november går den 26. utgaven av den internasjonale musikkfestivalen Oslo World av stabelen, og på programmet står over 300 artister fra hele verden. Den seks dager lange festivalen byr på verdensmusikk i alle varianter og i alle slags sjangre fra jazz, flamenco, folkemusikk, hip hop og elektronica.

Sjekk ut hele programmet her

Music Norway samarbeider igjen om internasjonalt delegatprogram og hele 39 internasjonale gjester er invitert til seminarer, sammenkomster og konserter.

Som en del av delegatprogrammet er Music Norway, sammen med The Diversity Network, vertskap for blant annet en velkomstmiddag for delegatene den 29. oktober. I tillegg er det satt opp to nettverkslunsjer i løpet av uken der de internasjonale delegaten skal møte norske. Torsdag 31. oktober har delegatene mulighet til å treffe Music Norway under en Pop-Up på Salt.

Festivalsjef i Oslo World, Alexandra Archetti Stølen, leder den norske komiteen av prosjektet Keychange. Sjekk ut mer her:

Oslo World trekker til seg viktige internasjonale stemmer innenfor feltet, og dette skaper en unik mulighet til å utvide den internasjonale kontaktflaten.

Oslo World har mottatt 70 000 kroner i ordningen for Arrangørtilskudd til eksportarenaer i Norge for delegatprogrammet.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere