logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

8 Master-deltakere til London

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 16. okt, 2017

Fra Master trade mission i Berlin i april i år.

Årets Master-gjeng møtes for sin siste samling i London denne uken

10 bransjetalent ble tidligere i år plukket ut blant 60 søkere til å være med på Master, et ledelses og forretningutviklingsprogram for unge aktører i musikkbransjen.

Via trade missions i Stockholm, Berlin og London vil deltakerne få ny markedsinnsikt, større internasjonalt nettverk og kunnskap om økonomien i norsk og utenlandsk musikkbransje.

Den siste trade mission i programmet går til London 25. og 26. oktober. Her vil deltakerne bl.a. få ny innsikt i musikkjuss og UKs livebransje.

Leder av Music Norways London-kontor Nina Finnerud har satt opp programmet i samarbeidet med prosjektleder for Master, Erlend Buflaten. Finnerud sier alt for få aktører setter seg inn i det britiske markedet før de satser i England og at Master-gjengen vil ha en stor fordel ved å ha et eksisterende nettverk i UK.

– UK er et krevende og stort marked. Det er mange aktører som kjemper om bransjens og publikums oppmerksomhet. Å ha et nettverk på tvers av sektorer i bransjen her vil være en enorm fordel for selskapet og artistene som satser i UK. Master-deltakerne vil få et solid grunnlag for videre satsning i UK.

Disse er med til London

Alice Berntsen (Deft Artists), Andres Dahl (Paperclip), Kathrine Wallevik Hansen (Oakland Rain), Kess Petrova (Atomic Soul), Markus Sletten (Polar Artist), Marius Lie (EDDA Music), Sofie Bakke Ringstad, (Stian Stu Nicolaysen (Mutual Intentions)

Fullt program:

Onsdag 25. Oktober

13.00 – Music law 101 with Nick Weaser from Clintons

14.00 – Forretningsutvikling: How to build an empire

15.30 – Live-panel med Matt Hanner (CODA), Adam Ryan (The Great Escape), Lucy Wood (Latitude Festival), Cal McRae (VICE)

18:00 – Middag med britisk bransjeaktører

Torsdag 26. Oktober

11.00 – Youtube workshop: Best Practice med Lizzie Dickson, Artist Content and Services, YouTube & Google Play

14.00 – Artist Development workshop med Rachel Stoewer. Head of Digital at Cooking Vinyl og Michelle Brook Ignition Managment.

19.00 – Pre drinks med britisk bransje på The Lexington

20.30 – Ja Ja Ja x The Line of Best Fit med Fanny Andersen, Sportsman og GKR

I løpet av november vil søknadsfrist for Master 2018 annonseres.

Master er initiert av Music Norway og gjøres i samarbeid med de regionale kompetansesentrene for musikk (Møst, ØKS, Sørf, Star, Brak, Tempo og KOFOR).

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere