logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Alfred Hall til nystartede Ja Ja Ja Berlin

Av Alfred Hall til nystartede Ja Ja Ja Berlin Publisert: 09. sep, 2014

Ja Ja Ja åpner i den tyske hovedstaden 9. oktober.

I samarbeid med FluxFM og Nothing But Hope And Passion lanseres nå første Ja Ja Ja-klubbkveld i Berlin. Andre torsdag hver måned vil talenter fra de nordiske landene presenteres for bransje og publikum på FluxBau i Berlin.

Se Ja Ja Jas egen nettside her

På åpningskvelden 9. oktober står norske Alfred Hall på scenen, sammen med Naomi Pilgrim og Blaue Blume.

– Etter gjentatte oppfordringer fra både apparat og band som har spilt Ja Ja Ja i London og ikke minst fans her i Tyskland er det gøy å endelig kunne annonsere noe vi har jobbet med en stund; en dedikert Ja Ja Ja Berlin-kveld. Lanseringen har fått en fantastisk start med mye fin presse. Ikke minst har vi på invitasjon fra de nordiske ambassaden fått arrangere en egen lanseringsfest den 24. september. De 400 billettene som ble lagt ut ble revet bort på mindre enn 12 timer. 9. oktober starter selve konsertserien og Norges egne Alfred Hall er med på line-up’en sammen med svenske Naomi Pilgrim og danske Blaue Blume. Alle artister med et solid lokalt momentum. Vi gleder oss stort, sier Jonas Vebner, head of Music Norways Central European Office i Berlin.

Fristen for å sende i bidrag til vurdering for å spille på Ja Ja Ja Berlin 13. november og 11. desember er ut uke 37. Datoer for 2015 kommer senere. Les mer om jury og søkeprosess i denne linken.

Siden Ja Ja Ja startet i London i 2009 har mer enn 120 artister fra Norden reist til London for å spille på flere enn 35 Ja Ja Ja-kvelder. For mange av artistene har Ja Ja Ja representert den første konserten utenfor eget land, og Ja Ja Ja har spilt en rolle i å akselerere flere av disse artistenens internasjonale karrierer.

Ja Ja Ja er et NOMEX-prosjekt. NOMEX er drevet av Music Export Denmark, Music Finland, Iceland Music Export, Music Norway og Export Music Sweden og er satt opp for å legge til rette for vekst og utvikling I den nordiske musikkindustrien.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere