logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

All About Music 2020

Av Tina Brodal Publisert: 10. aug, 2020

18.– 20. august er det klart for den største indiske musikk-konferansen All About Music.

All About Music er den største indiske musikk-konferansen i verden, og i år er det 4. året på rad den finner sted.

Les mer: Spille showcase på Eurosonic 2021?

18.– 20. august er det klart for en digital versjon av konferansen som blant annet byr på panel-diskusjoner, workshops, master classes og muligheten til å høre fra en rekke foredragsholdere både fra den nasjonale og internasjonale musikkbransjen.

Viktig fokusmarked
India er et viktig fokusmarked for Music Norway,  og blant annet det største markedet for smarttelefoner. De tre største strømmetjenestene i landet er drevet av telecomselskaper. India rangerer i dag som det 15. største musikkmarkedet, men det ventes at landet vil være blant topp 10 innen 2022. De indiske inntektene fra innspilt musikk økte i 2018 med hele 24.5%, mot den globale veksten på 9,7 %, ifølge IFPI’s Global Music Rapport 2019.

Registrer her for å delta på konferansen.

– All About Music er en one-stop-shop for å finne alt du trenger å vite om den stadig voksende indiske musikkbransjen. En digital versjon av All About Music vil gi enkel tilgang til å lære mer om det spennende indiske musikkmarkedet ved å stille inn fra sine respektive steder og bli kjent med hvor mange muligheter det gir for de norske forretningsrepresentantene, sier Roochay Shukla i Outdustry, som er en del av Music Norways Global Advisory Board.

– Hvordan står All About Music på det indiske musikkmarkedet?

– All About Music drives av Tarsame Mittal som driver et av de største talentutviklerne i landet i selskapet TM Talent Management. De har lyktes med å bli Indias go-to-konferanse for alle over hele verden. I fjor hadde de deltakelse fra mer enn 12 land. I år vil den digitale versjonen åpne døren enda flere som vil lære mer om potensialet og hvorfor India er et av de mest lukrative musikkmarkedene i verden, sier Shukla.

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere