logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Amanda Tenfjord spiller på Ja Ja Ja Berlin og London

Av Christian Gran Svenningsen

Ja Ja Ja-sesongen nærmer seg slutten. Amanda

Tenfjord avslutter årets serie med Ja Ja Ja-konserter i både Berlin og London. Tenfjord får vist seg frem 15. november i Berlin, og 29. november i London.

I 2018 har Ja Ja Ja-showene gitt mange norske artister en scene å stå på. Fieh, Pom Poko, Hanne Mjøen, Great News, Datarock, Jimi Somewhere, Jakob Ogawa og Jesper Jenset har både tyskere og engelskmenn fått se.

Nå går denne sesongen mot slutten, men Ja Ja Ja er tilbake allerede 25. januar i Wien med egen festival.

Berlin
Først ut for Tenfjord er Berlin 15. november hvor hun skal spille med sine skandinaviske kolleger, Iris Gold (DK) og The Hearing (FI).

Den nordiske kvelden holdes på FluxBau i Pfuelstraße 5. Billetter koster fem euro for Ja Ja Ja-medlemmer og kan kjøpes her.

London
Videre går turen til London 29. november, hvor sesongens siste Ja Ja Ja-showcase går av stabelen. Her skal Tenfjord dele scene med Orkid (SE) og Luster (DK).

Som vanlig arrangeres det på The Lexington i Pentonville Road. Her koster billettene fem pund for medlemmer og kan kjøpes her.

Om du ikke er medlem, kan du melde deg inn gratis her.

Amanda Tenfjord

Halvt gresk, halvt norsk, 21 år gammel og signert med Propeller Recordings. I løpet av 2018 har hun gitt ut tre singler som til sammen har blitt streamet over én million ganger. Amanda Tenfjord fra Tennfjord på Sunnmøre har for alvor gjort seg kjent på kort tid.

«Amanda Tenfjord er mulig Norges neste superstjerne i produksjon», skriver The Line of Best Fit.

I tidlig alder begynte hun å spille piano og gikk til sangtimer, men det var ikke før i 2014 man så et offisielt slipp av musikk. Hennes nyeste singel, Let Me Think, ble gitt ut i midten av oktober.

Avspillingene på Spotify og andre strømmetjenester snakker ikke for seg selv. Kritikere i inn- og utland roser Møre-jentas musikk og sammenlikner henne med store navn på musikkhimmelen. Respekterte NME sier hun har «en lovende kraft i seg som definitivt er verdt å følge med på i årene som kommer.»

I slutten av oktober ble det også kjent at vi finner navnet hennes på plakaten til 2019-utgaven av Trondheim Calling (hun var demo-artist i 2017). Tross hennes knappe 20 år, kan hun se tilbake på en håndfull av applauderte opptredener under by:Larm, Trondheim Calling, Klubbøya med flere. Året 2018 er snart omme, men ny musikk og flere konserter i 2019 har hun lovet.

Hør og følg på Spotify | Facebook

Sjekk ut www.jajajamusic.com for mer info og nyheter om hva som skjer i Berlin og London.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere