logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Norske artister og bransje til Amsterdam

Av Tina Brodal Publisert: 14. okt, 2019

Amsterdam Dance Event (ADE) er rett rundt hjørnet, og onsdag 16. oktober er det endelig klart for den årlige konferanse- og showcasefestivalen som er viet elektronisk musikk.

Festivalen er en av de viktigste nettverksarenaene av sitt slag i Europa, og har på kort tid etablert seg som en av verdens største arenaer for både verdenskjente samt nyetablerte artister og DJer i dance music-sjangeren.

Norske EDM-artister og delegater

Årlig trekker tusenvis av EDM-fans til ADE, som byr på en line-up med 2500 artister spredt utover 200 spillesteder i Amsterdam. I årets utgave er det norske EDM-miljøet representert ved blant annet Finnebassen, Da Tweekaz, Funkin Matt og Jonas Aden. Andre norske artister som er å se på ADE er Orjan Nilsen, Tina V, Otha, Wolfson og Robert Nickson.

Seks norske delegater reiser ned for å delta på ADE på tilskudd fra Music Norway: Mats Ronander (Funkin Matt), Jennifer Gunn (Made Management), Øyvind Grimsgaard (Paperclip), Hacir Adrian Payan (Payan musikkterapi), Erlend Buflaten (Propeller Management ) og Ketil Schei (Stealth Music). I tillegg vil prosjektleder for fagområdene klassisk, impro, avantgarde og elektronika i Music Norway, Einar Idsøe Eidsvåg, også være tilstedet på festivalen.

Les mer om ADE her.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere