logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Åpent Hus: Klubbscenen i Berlin

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 11. apr, 2018

Hvorfor er Berlin viktig i global skala, og hvordan bygge karriere derfra?

De siste tiårene har klubbscenen i Berlin vokst frem og gjort byen til verdens hovedstad for klubbmusikk og en global magnet for produsenter, DJs, labels, promotører, publikum, og utvikling av formidling innenfor elektronisk musikk, club og dance-scenen.

I denne utgaven av Åpent Hus får du gode råd på veien hvis du ønsker å bygge en internasjonal karriere innen elektronisk musikk med Berlin som utgangspunkt.

Et utvalg av erfarne bransjepersoner med førstehåndserfaring fra den internasjonale klubbscenen kommer for å dele av sin kunnskap og nettverk og viser hvordan man kan realisere potensial utenfor Norge.

Kai Fraeger – Founder / Head of A&R – Wordandsound Distribution

Kai er en av traverne i bransjen og startet det viktige distribusjonsselskapet Wordandsound for snart 20 år siden. Wordandsound har vært og fortseter å være en viktig aktør for feltet der de representerer over 500 plateselskap og utallige internasjonale profiler (Nicolas Jaar, Sven Vaeth, Roman Flügel for å nevne noen få) innenfor club/dance, elektronisk og alternativ musikk. Kai har også drevet Prins Thomas sine plateselskap Full Pupp, Internasjonal, Rett i Flette og Horistonal Mambo og vi ser ram til å høre mer om hans erfaring med å jobbe norsk club/dance og elektronisk musikk ut i verden.

Florence Jimenez Otto – Founder / Director – Actualities PR

Florence er en av Berlin’s mest anerkjente PRs innenfor club/dance musikksjangeren og har bla gjort ekstern PR for Wordandsound. I tillegg til dette har hun tatt på seg en rekke profilerte klienter i tillegg til div artist managements og kjenner medialandsapet innenfor denne sjangeren ut og inn. De siste årene har Florence tatt en coaching-utdannelse og er spesielt interessert i temaet mental helse innenfor musikkbransjen.

Målgruppe:
DJs, produsenter, labels, og andre aktører innen det det elektroniske musikkfeltet med ambisjoner om å jobbe internasjonalt, og som vil vite mer om hva som gjør Berlin og Tyskland til en viktig plattform for klubbmusikk med globalt nedslagsfelt.

Få oppdatert program og informasjon om programmet via facebookeventet

Tid:
Onsdag 25. april, kl. 14:00

Sted:
Music Norways kontorer, Observatoriegaten 1B, Solli Plass.

Vi serverer croissanter og kaffe.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere