logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Åpent hus: PR og media i UK

Av Pål Dimmen Publisert: 07. sep, 2017

Satse på UK? På Åpent hus 3. oktober får du innsikt i britisk media og PR.

Britisk media er en global trendsetter, med et enormt antall musikkmedier, spesialpublikasjoner og livsstilsmagasiner. Å få omtale i britiske medier kan vise seg å være et solid grunnlag og en døråpner for videre internasjonal oppmerksomhet.

I denne månedens Åpent hus presenterer leder for Music Norways UK-kontor en oversikt over britisk media og PR etterfulgt av et panel hvor du får mulighet til å bli kjent med tre britiske toppjournalister og PR-agenter.

Vi ser på hvem som er tastemaker-ene i dagens mediabilde i UK og hva som skal til for å nå frem til britiske journalister, redaktører og radioprodusenter. Hva kan man gjøre selv for å bygge momentum og når er riktig timing for å hyre inn en presseagent?

Med oss i panelet har vi Michael Cragg (Popjustice, BEAT, Guardian, etc), Leanne Mison (Bang On PR og Tshepo Mokoena (Noisey UK). Panelet modereres av Jodie Grinstead fra Propeller Recordings, som har lang erfaring med musikk-PR fra Australia og London.

Åpent hus PR og media i UK
Tid: Tirsdag 3. oktober, 14.00 – 15.30
Sted: Music Norway, Observatoriegata 1b

Meld deg på Facebook-event her. 

Michael Cragg
Michael Cragg er freelance musikkjournalist fra London. Han er redaktør for BEAT-Magazine og Popjustice samt journalist for The Guardian, The Observer, i-D, Fader, Q og Dazed. I 2016 startet han Maxopedia, et nettsted dedikert til Max Martin.

Leanne Mison / Bang On PR
Bang On PR er et PR og kommunikasjonsbyrå for music-brands og eventer i London/UK. Bang On ble startet i 2007 av Leanne Mison og Katie Riding og har jobbet med artister som Portishead, Brian Eno, Autechre, Chilly Gonzales, DJ Koze, Feist, Battles, Flying Lotus, The Knife, Factory Floor. De gjør også management for The Invisible og Planningtorock.

Jodie Grinsted / Propeller Recordings
Jodie kommer fra Australia hvor hun jobbet for det respekterte indielablet Dew Process (Mumford & Sons, London Grammar, James Vincent McMorrow), før hun startet hos Propeller Recordings UK-avdeling som Head of Press. Nå er det Norge som er hennes hjem hvor hun jobber med Propeller sin solide roster med bl.a. Highasakite, Sløtface, Dagny og Hanne Hukkelberg.

Tshepo Mokoena / Noisey UK
Tshepo Mokoena er redaktør for Noisey UK, og har tidligere jobbet i musikkredaksjonen i The Guardian. Hun elsker et godt pop-hook, konserter med gratis ørepropper og gitarband som får deg til å gråte.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere