logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Åpent Hus: Veikart til India

Av Åpent Hus: Veikart til India Publisert: 13. mai, 2015

I India bor det 1,2 milliarder mennesker. Nå kommer det et veikart til landets musikkbransje, og India er tema i Åpent Hus.

Musikkbransjen i India er i voldsom vekst hva angår innspilt musikk, turnévirksomhet, internasjonale artister og nye arrangører dukker opp omtrent hver dag. KPMG mener at det indiske markedet vil dobles innen fem år.

Rikskonsertene har over flere år hatt høy aktivitet i India med forskjellige lag av bransjen og sjangre innenfor musikkindustrien i India.

Artister som har spilt i India med tilskudd fra Rikskonsertene er blant annet: Lemaitre, Proviant Audio, Satyricon, Knut Reiersrud, Bugge Wesseltoft og Frøy Aagre

Music Norway og Rikskonsertene har sammen med sentrale indiske aktører utarbeidet et «Veikart til India». Veikartet slippes 22.mai og følges opp med Åpent Hus hos Music Norway. Veikartet inneholder oversikt over festivaler, spillesteder, radiostasjoner, studios, PR byråer, samt masse mer.

Deltakere i panelet
Emmanuelle de Decker – Gatecrash
Anirban Chakraborty –  India Music Week, Rock Street Journal
Gilbert Lunde – Mer AS
Solveig Korum – Rikskonsertene

Moderator: Einar Idsøe Eidsvåg – Music Norway

Åpent Hus: Veikart til India, er fredag 22. mai i Music Norways lokaler i Observatoriegata 1b. Det begynner kl. 13:00 og varer til kl. 14:30  Det serveres vafler og kaffe.

Påmelding

Facebook-event

Music Norway har laget flere veikart tidligere, blant annet til USA, Russland, Frankrike, Tyskland og UK.

Les mer her: Veikart

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere