logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Åpent Hus: Fremtidens A&R

Av Tina Brodal Publisert: 22. sep, 2020

Torsdag 1. oktober kl. 10:00 blir det Åpent Hus hos Music Norway om fremtidens A&R rolle.

I tiden fremover vil vi kjøre panelsamtaler noen torsdager i måneden med spennende temaer for deg som jobber i musikkbransjen. Først ut er Fremtidens A&R.

Panelet vil bli streamet så alle kan få det med seg. Du kan se det live på vår Facebook-side kl. 10, torsdag 1. oktober.

Dato: 01. oktober 2020

Tid: kl. 10:00

Sted: Music Norway, Observatoriegaten 1b.

Tema: Rollen som A&R har forandret seg mye i løpet av årene og dens relevans utfordres stadig i en tid hvor artistene har tilgang til de fleste verktøyene og kan gjøre alt selv. I dette panelet snakker vi med den nye generasjonens A&R. Hvordan ser de på fremtidens musikkbransje, dagens lydbilde og hva legger de i rollen som A&R?

Med oss i panelet har vi fått tre fremragende A&Rs som vil være med å forme retningen fremover i norsk musikkbransje.

Nora Mamdu, A&R Manager / Coordinator, Universal Music Norway

Nora Mamdu er A&R Manager / Coordinator hos Universal Music Norway. Foto: Guro Sommer

Nora Mamdu, 27, startet sin karriere som DJ, og var med på å starte klubbkonseptet GYMMEN i 2014. Gjennom hennes fartstid som DJ har hun også hatt et klubbkonsept i Trondheim, spilt i masse i Norge og utlandet, prøvd seg på booking, samt vært tour-DJ for både OMVR og Myra.

Hun ble ferdigutdannet lyddesigner ved Westerdals i 2019, og hennes avgangsfilmer har vunnet studentpriser i flere land. I sommerferiene mellom årene på skolen vikarierte hun hos NRK mP3 som radiovert. Hun var også innom Radio Nova sammen gjengen i Nova Amor. Etter endt studie ble hun plukket opp av Universal Music Norge, hvor hun i dag jobber som A&R Manager.

Nasra Artan, junior A&R, Warner Music Norway

Nasra Artan er junior A&R hos Warner Music Norway.

Nasra Artan (24) er født og oppvokst i Oslo, med musikk i hjertet fra første dag. Mens hun fullførte Bachelor i Business Administration med hovedfelt i International business startet hun en DJ-karriere på siden, som fort skjøt fart. Etter å ha spilt Norge rundt, i tillegg til gigs i UK, ble hun en del av National Rap Show på NRK P3 sammen med Tommy Tee. I 2019 sto nye utfordringer for tur, og Nasra entret Warner Music Norway, hvor hun nå jobber som Junior A&R.

Yunus Daar, A&R og Manager, Nora Collective

Yunus Daar er A&R og Manager hos Nora Collective.

Yunus Daar (24) er født og oppvokst Bergen. Siden 2015 har han jobbet kreativt for Nora Collective, hvor han har spilt en sentral rolle i kollektivets utforming til å bli ett av landets største plate- og managementselskap innen urban musikk. Han har jobbet med merkevareutvikling, prosjektledelse, tour-management, events, booking, DJing, A&R, markedsføring, PR og design, og er manager for flere av Nora’s artister. I 2019 ble han utvalgt som en av «Nordic Music Biz Top 20 under 30» på grunnlag av sitt arbeid i norsk musikkbransje de siste årene.

For å guide oss gjennom temaet har vi tatt med vår egen Nina Finnerud, Prosjektleder, Music Norway som moderator. Nina, som tidligere drev Music Norways London kontor, har 12 års erfaring fra musikkbransjen i England og jobber nå fra Oslo med bl.a. våre nordiske prosjekter og vårt master program.

Meld deg på her.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere