logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Aurora Aksnes signerte med Budde Music

Av Aurora Aksnes signerte med Budde Music Publisert: 12. nov, 2013

Fornøyd gjeng: Per Mygland (Daglig leder i Made) Seth Hodder (Budde), Aurora Aksnes, Benjamin Budde, Jan Øystein Aksnes (pappa) Geir Luedy (manager, Made)

Aurora Aksnes har inngått publishingavtale med det toneangivende forlaget Budde Music.

Tyske Budde Music er ett av de mest suksessrike forlagene i Europa, med en enorm katalog bestående av alt fra legender som Alphaville til en lang rekke internasjonale låtskrivere og tekstforfattere. I helgen var representanter for selskapet på besøk hos Made Management i Bergen, hvor de signerte en avtale med den norske artisten og låtskriveren Aurora Aksnes.

– Budde har et stort nettverk av låtskrivere, produsenter og artister som vi nå er i gang med å jobbe med Aurora. Videre har de og et stort nettverk i Tyskland bestående av plateselskaper og andre samarbeidspartnere. Med andre ord har vi økt mulighetene til å nå flere interessenter når vi har en plate ferdig, forteller manager Geir Luedy ved Made Management til Music Norway.

Kontakten mellom Luedy og Budde Music ble ifølge Luedy opprettet via Music  Norways Central Europe-kontor.

– Under forhandlingene har vi allerede begynt å jobbe, og Aurora har skrevet låter sammen med flere av Budde sine folk i Berlin. Nå fremover skal hun skrive i Bergen, Berlin,Stockholm og London. Vi konsentrerer oss neste halvår om skrivingen. Vi håper å være klar med et band under by-larm 2014, så blir det plate senere på året, fortsetter Luedy. 

Seth Hodder, Intenational A&R ved Budde Music er stolt over å ha sikret seg signaturen til Aurora Aksnes.

– Vi er veldig stolte av å få muligheten til å jobbe med denne eksepsjonelt talentfulle låtskriveren, og vi gleder oss til å se hvordan Aurora vil overraske oss i nær fremtid. Budde Musics mål er å hjelpe henne med å utvikle seg både som låtskriver og som artist, sier Hodder i en kommentar.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere