logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med på Midem i juni

Av Bli med på Midem i juni Publisert: 24. mar, 2015

Music Norway inviterer den norske bransjen til å melde seg på Midem 2015.

Music Norway er glade for å kunne tilby norske delegater en svært god pris for deltakelse på Midem i år. For kun 395€ får du inngang til Midem 2015 med alt det medfølger samt tilgang til vår stand som blant annet inkluderer bemannet resepsjon, beskjedtjeneste, møtebord og plass i den norske delegatfolderen. Midem opererer også med en artistpris på 295€ ved fremleggelse av bevis på medlemskap i en artistorganisasjon (gjelder ikke låtskrivere og komponister, med mindre man også er utøvende artist).

Midem fremstår fortsatt som en viktig plattform for musikkbransjen, med fokus på både musikk og teknologi, der viktige aktører fra hele Europa, USA og Asia samles. I 2015 har de også økt sitt fokus på artister, gjennom sitt nye ”artist accelerator” program. Totalt deltar over 6000 delegater på Midem, noe som fortsatt gjør det til et av verdens største bransjetreff for musikk.

Du kan lese mer om Midems nysatsinger her

Music Norway ønsker å følge Midems utvikling, og har derfor også i år valgt å stille med en norsk stand. Vi tilbyr deltakelse på denne til svært redusert deltakeravgift for alle norske selskap som reiser til Midem. Området blir en møteplass for norske og finske delegater bemannet av Music Norway og Music Finland. Plassering vil være i andre etg. i Riviera 8. Samme sted som i fjor, med kort vei ut til en stor terrasse. For å kunne tilby de norske delegatene billigst mulig delegatavgift, har vi redusert størrelsen på standen fra tidligere år.

Music Norway er glade for at Musikkforleggerne i år er med på å finansiere Norges deltakelse på Midem. Dette bidrar til at vi kan holde delegatprisen nede, til tross for usikkerheten som har vært rundt deltagelsen på Midem i år. De vil også tilby sine medlemmer mulighet til å søke tilskudd til delegatavgiften, samt reisetilskudd. For nærmere informasjon om dette kontakt Musikkforleggerne direkte.

Påmelding (både vanlig delegat og artist):
Send en mail til karoline@musicnorway med følgende info:

Firma:
Navn på delegater:
Kort informasjon om firmaet til den norske delegatfolderen:
Obs, legg ved bilde(r) til den norske delegatfolderen.

Informasjon om registrering vil bli tilsendt i egen mail etter påmelding til Music Norway. Påmeldingen er bindene.

OBS: Ved påmelding etter 7. mai kommer man ikke lenger med i den trykte katalogen til Midem eller i Music Norways delegatfolder. Karoline Røed Tønnesen kommer til å være til stede fra Music Norway.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere