logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med på samtidsmusikkens måned i Berlin

Av Christian Gran Svenningsen Publisert: 20. jun, 2019

Illustrasjonsfoto. (Foto: Fernando Serna Davila)

Skreddersydd delegatprogram med store muligheter for å bli kjent med byens samtidsmusikk-felt.

«Month of Contemporary Music» arrangeres i Berlin 1.–30. september 2019, hvor «field notes/initiative neue musik berlin» for første gang arrangerer et delegatprogram og symposium. Det er en hel måned fylt med 100 konserter på 50 ulike scener hvor du kan utforske Berlins mange ensembler, artister og komponister. Alt dette foregår i store, etablerte konserthus, operahus så vel som mindre scener.

Delegatprogrammet vil blant annet bestå av omvisninger som gir deg en innsikt i utvalgte produksjoner/verk, scener og arbeidsmetoder i Berlin. I tilegg blir det satt opp nettverksarenaer hvor du får møte arrangører, ensembler og artister. Programmet vil også være behjelpelig med å ta deg med på utvalgte konserter basert på dine behov og interesser. Det vil også sørge for at du får personlige introduksjoner til artister, ensembler, konsertarenaer og hjelper til med organisering av møter.

Symposiumet som går over to dager (26.–27. september), skal bidra til refleksjon om interkulturelle samarbeid, nettverk, og globale arbeidsmetoder. Dette kan man registrere seg for å bli med på (følge lenken over) kostnadsfritt innen 15. august 2019. 

Meld din interesse for å bli med

Norske musikere, komponister og bransjeaktører oppfordres til å søke seg med i delegatprogrammet.

For å være med på delegatprogrammet og delta på symposiumet tar du direkte kontakt med arrangøren, field notes/initiative neue musik berlin og informerer de om din interesse.

Send forespørsel til delegation@inm-berlin.de, hvor du forklarer hva du ønsker å være med på. Du vil da få ytterligere informasjon.

For utøvere og opphavere kan man man søke reisetilskudd for å delta på delegatprogrammet og festivalen. Søknadsfrist for dette er 1. september 2019. Søk her via STIKK.no.

Det er også mulighet for deg som bransjeaktør å søke tilskudd til dette ved å søke bransjetilskudd som har søknadsfrist den første hver måned. Søk her via STIKK.no.

Se også fullt program for festivalen her.

Om du har ytterligere spørsmål kan du kontakte vår prosjektleder innen kunstmusikk, Einar Idsøe Eidsvåg (einar@musicnorway.prod07.dekodes.no). 

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere