logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med på Sandbox Summit

Av Tina Brodal Publisert: 18. sep, 2020

Sandbox Summit er et gratis Music Ally-event som starter mandag 21. september.

Sandbox er en bransjeledende rapport om digital musikkmarkedsføring som inngår i et abonnement på Music Ally. Årets Sandbox Summit er åpnet opp med gratis tilgang for alle, fra 21.-25. september og på programmet står blant annet:

  • The Post Covid-19 Music Business (21.09)
  • Artists as Entrepreneurs (22.09)
  • The Future of Streaming (23.09)
  • Evolution of Platforms (Podcasts, Twitch, TikTok and YouTube – 24.09)
  • Behind the Campaigns (25.09)

Les mer: På tide å oppdatere seg internasjonalt? JA!

Såkalte «Sandbox reports» inneholder artikler og analyser som går i dybden på de nyeste trendene innen digital markedsføring, de siste verktøyene og tjenestene, suksesshemmelighetene bak bransjens mest vellykkede kampanjer og intervjuer med ledende digitale markedsførere.

Med tanke på Covid-19 har Music Ally bestemt at det globale digitale eventet Sandbox Summit skal være gratis for alle, og du kan registrere deg for å være med her.

Ledende innen den digitale musikkindustrien
Music Ally er et britisk selskap som er ledende på bransjeinformasjon og strategiutvikling innen den digitale musikkindustrien. Siden 2001 har de drevet med rådgivning, forskning, seminarer arrangementer og utviklet viktig teknologiske verktøy for musikkbransjen.

Music Ally har blant annet bidratt til å heve norske orkestres kompetanse på digital markedsføring. Gjennom fire workshops og samlinger i 2018/2019 med Det Norske Kammerorkester (DNK) og Oslo-Filharmonien (OFO) bidro de til å bedre deres strategier på digitale plattformer slik at de kan nå ut til enda flere. Les mer om dette her.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere