logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med på Trade Mission til New York!

Av Bli med på Trade Mission til New York! Publisert: 25. jun, 2014

iStock

Music Norway arrangerer forretningsreise til USA.

4.-6. november inviterer Music Norway representanter fra den eksportrettede norske musikkbransjen til å være med på en ‘trade mission’ til New York.

Arrangementet vil tilby et tett og praktisk program, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging.

I samarbeid med Music Norway skreddersys programmet etter deltakernes behov og ønske. Det vil blant annet bli innføring i problemstillinger som moms, skatt og arbeidstillatelse, samt introduksjon til PR selskaper, music supervisors og A&R/marketingteam fra amerikanske major-og indie labler.

Deltakerne vil også få tilgang til å være med på en konferanse om strømming på New York University (NYU) 6. – 8. november. Konferansen er bygget rundt den norske erfaringen med strømming som viktigste konsumentkanal, og flere norske bransjefolk er blant foredragsholderne.

Dette arrangementet passer for deg som allerede har en del erfaringer og kontakter i USA på et profesjonelt nivå og som representerer flere artister eller en større katalog.

Music Norway kan tilby deltakerne et reisetilskudd på 5000 NOK. Kun en søknad per selskap vil bli prioritert. Organisasjoner og institusjoner kan dessverre ikke søke.

Slik søker du:

Send en epost til: info@musicnorway.prod07.dekodes.no med navn på søker, firma og bransjeområde (manager, plateselskaper osv.) og fortell litt om din erfaring med å jobbe i USA, hva planene for markedet er i nærmeste fremtiden og hvorfor du ønsker å være med på dette arrangementet.

Søknadsfrist er 1. august

NB! Det er begrenset med plasser.

For spørsmål kontakt helene@musicnorway.prod07.dekodes.no

Trade Mission New York støttes av det norske generalkonsulatet i New York

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere