logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med til Nashville og Beijing med Reeperbahn Festival

Av Tina Brodal Publisert: 06. feb, 2020

Den tyske festivalen søker norske deltagere til Reeperbahn International som tar turen til Asia og Nord-Amerika i april og mai.

Reeperbahn Festival er en årlig showcasefestival og en viktig nettverksarena for norsk bransje i Hamburg i september. I år følger de opp suksessen fra i fjor og tar med seg sine aktiviteter ut i verden på såkalte «spinn-offs» i Nashville, Beijing, New York, Accra og Los Angeles.

Nå søker Reeperbahn deltagere til Beijing (WISE, 24 – 26 april) og Nashville (Music Biz, 11 – 14 mai). Reeperbahn Festival International sine aktiviteter er støttet av det tyske utenriksdepartementet og tilbyr reisestøtte og overnatting for bransjeaktører og eksportrettede musikkselskap fra Europa.

Les mer: Emerging markets – muligheter og fremtidsutsikter

Mål om å styrke samarbeid i bransjen
På Reeperbahn International vil man kunne delta på konferanser og aktiviteter som nettverkssamlinger, paneler, showcaser, samt besøk hos anerkjente lokale musikkselskap. Søknadsfristen er 14. februar.

Arrangementene på de nevnte destinasjonene skal promotere og styrke samarbeidet mellom tyske og europeiske artister. Det skal også gjøre det lettere for musikkbransjen å samarbeide om etableringen av nye nettverk.

– Jeg reiste til Wise i Beijing sammen med flere bransjeaktører fra Europa i regi av Reeperbahn Festival Int., da jeg ønsket å få bedre kunnskap og nettverk i den kinesiske bransjen. Reeperbahn gjorde en god oppfølging både før avreise og underveis med et program fra tidlig til kveld, det var også en fin balanse i programmet med faglig innhold og middager/aktiviteter hvor det var lett å bli kjent med alle sammen, forteller Jennifer Gunn, manager i Made Management.

– Reeperbahn sørget på forhånd at programmet og speed-meetings var tilrettelagt mine behov og turen har vært en stor døråpner for meg. Resultatet er at jeg har vært tilbake til Beijing og samarbeider nå tett med flere av de jeg møtte av kinesiske delegater og de som var en del av Reeperbahn sitt reisefølge med flere av mine artister, sier Gunn.

Søknadsfristen til Reeperbahn Festival International i Beijing og Nashville stenger fredag 14. april.

Les mer om premissene og søknadsinfo her.

Reeperbahn Festival er i løpende dialog med sine partnere i Kina om at Reeperbahn Festival International i Beijing vil finne sted som planlagt i slutten av april. Hvis dette endres, vil alle søkere bli informert.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere