logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med til Nordic Folk Alliance i Göteborg i april

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 01. feb, 2019

For andre år på rad arrangeres den nordiske versjonen av amerikanske Folk Alliance International.

Årets Nordic Folk Alliance-arrangement finner sted på Waterfront Hotel i Göteborg 10.-12. april.

Her kan du møte over 200 delegater innenfor tradisjonsmusikkfeltet fra samtlige nordiske land og Nord-Amerika. Hotellet er med på å skape en intim atmosfære som gir en helt unik mulighet til å nettverke med de viktigste aktørene i bransjen.

På dagtid vil det være nettverksarrangementer, speed meetings, veiledning og seminarer, for både bransje og musikere. Et begrenset antall gratis registreringer for delegater er tilgjengelige, så vi ber interesserte om å kontakte prosjektleder Aslak Oppebøen så snart som mulig (senest 8. februar).

På kvelden er det konserter, og det vil bli plukket ut to band fra hvert nordisk land til å spille offisielle showcaser (pluss to utenom). Søknadsfrist er 28. februar. De utvalgte bandene får gratis registrering, innkvartering og måltider, samt reisetilskudd fra Music Norway. De offisielle konsertene holdes i to etapper på kveldene mellom 18-21. I tillegg inviteres 20 andre artister til å spille private akustiske showcaser på fem scener i tidsrommet 21-01.

Påmelding og søknadsskjemaer HER

Nordic Folk Alliance arrangeres i samarbeid med Folk Alliance International, Export Music Sweden, Tempi Denmark, Music Norway, Music Finland, Kultur i Väst, Göteborg & Co og Live at Heart.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere