logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med til The Great Escape i Brighton 9. – 11. mai

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 27. mar, 2019

Girl In Red spiller på The Great Escape (Foto: Henning Bjordal Stokka/Music Norway)

Søk reisetilskudd for bransje innen 1. april.

Hvert år trekker store deler av britisk musikkbransje til kystbyen Brighton for den viktige showcasefestivalen The Great Escape. Festivalen arrangeres i 2019 fra 9. – 11. mai. Festivalen har blitt en av de viktigste møteplassene i Europa med over 3500 delegater fra hele verden.

Syv norske band og artister er booket inn til å spille showcaser til festivalen:
Girl In Red
Fieh
Iris
Askjell
Broen
Amanda Tenfjord
Pom Poko

Se spilletider på hjemmesiden til The Great Escape.

Bransjepersoner kan søke reisetilskudd for å delta. Aktuelle frister er 1. april og 1. mai.

Søk i stikk.no

Man kan søke Music Norway om maksimalt 3500,- i reisestøtte for tilstedeværelse alle festivaldagene (9 – 11. mai). De vil også motta delegatpass (til en verdi av £130).

– The Great Escape, som i år arrangeres for 14. gang, er en av Europas ledende møteplasser for bransje og up&coming artister. Festivalen arrangeres i Brighton utenfor London over tre dager, og her samles alt som kan krype og gå av musikkbransje fra UK, for ikke å snakke om hele verden! Konkurransen er sterk når over 450 navn står på plakaten, men samtidig er dette en unik mulighet for norske artister å få vist seg frem for folk som på alle mulige måter er på utkikk etter “det neste store”. Her har band og artister som Highasakite, Susanne Sundfør, Great News, Aurora, dePresno, Sigrid, Sløtface og Astrid S stått på scenen og overbevist bookingagenter, promotører, A&Rs og andre bransjefolk om at Norge er en svært sterk musikknasjon, sier Henrik Sanne Kristensen, som er prosjektleder for Music Norway og The Great Escape.

For å kvalifisere for tilskudd er det en forutsetning at du jobber på et profesjonelt nivå med eksport av norsk musikk og at selskapet driver næringsvirksomheten i og fra Norge. Selskapet må forvalte og selge andres rettigheter.

Les mer om hvordan Ruben Nesse i Brilliance har brukt The Great Escape her.

Har du spørsmål om The Great Escape kan du kontakte Henrik Sanne Kristensen på henrik (at) musicnorway.prod07.dekodes.no. Henrik er prosjektleder for The Great Escape og er sjef for London-kontoret til Music Norway gjennom 2019.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere