logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bransje og artister på vei til Miami

Av Bransje og artister på vei til Miami Publisert: 23. mar, 2015

Foto: Ultra Music Festival

Åtte artister og fem bransjedelegater reiser til Miami Music Week for å delta på en av verdens viktigste EDM-festivaler.

24-29. mars arrangeres Miami Music Week, som omfatter bransjetreffet Miami Winter Conference, festivalen Ultra Music Festival med rundt 160.000 publikummere, samt en lang rekke fester og arrangementer med konserter.

Miami Music Week regnes som en av verdens viktigste arenaer for EDM-sjangeren (Electronic Dance Music), og aktører fra 70 land samles for å sjekke ut nytt talent, inngå avtaler og knytte nettverk.

Hele åtte norske artister skal spille showcase i løpet av uken, deriblant Kygo, Röyksopp og Todd Terje, som alle er live-headlinere på Ultra Music Festival. Cashmere Cat, Matoma og Ørjan Nilsen spiller også på festivalen, mens Broiler og Fehrplay spiller på andre arrangementer under MMW.

Som en ledd i satsingen på norske låtskrivere og produsenter, tar Music Norway med fire bransjepersoner til Miami, hvor de får muligheten til å knytte nettverk til viktige aktører innen sjangeren.

– Amerikansk bransje innen elektronisk musikk følger nøye med på Norge for tiden. Det er derfor naturlig for Music Norway å være til stede under Miami Music Week, hvor vi hjelper norske og utenlandske aktører å komme sammen. Det blir noen hektiske dager, men vi gleder oss stort, sier prosjektleder Gisle G. Stokland hos Music Norway.

Den norske bransjedelegasjonen består av:

• Martin Schilde – Toothfairy
• Rune Johannessen – Enjoy Music
• Guttorm Raa – Warner
• Nils Noa – Sony
• Rune Grønn – Universal

Sjekk ut programmet til Ultra Music Festival her og Winter Music Conference her.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere