logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bred norsk aktivitet på Reeperbahn Festival i Hamburg

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 13. sep, 2018

12 artister og 9 selskaper er representert i Hamburg.

Reeperbahn Festival i Hamburg skjer fra 19. – 22. september. Festivalen har siden den første utgaven i 2006 vokst fram til å bli en av de ledende showcasefestivalene og møteplassene for musikkbransjen i Europa, hvor norske artister og bransjeaktører har hatt sterk tilstedeværelse gjennom flere år.

Det gjelder også i år hvor åtte norske artister står på showcaseprogrammet. Disse er Sigrid, Great News, I Am K, Lüt, Pom Poko, Pish, Fieh, Askjell, Fight the Fight, The Dogs, The Cruel Intentions og Halcyon Days.

Se showcaseprogram
Se konferanseprogram

I år er også ni norske selskaper representert i Hamburg. Disse er aLive Music, Circle Management AS, Deft Artists, EDDA Music, Indie Recordings, Luft Recordings, Phonofile, daWorks Records AS/daWorks Music Publishing Ltd, GILT og Hacate Entertainment Group.

Indie Recordings kjører en labelkveld som warm-up til Hamburg Metal Days som starter samme uke.

Det er tre norske låtskrivere på den nordiske utgaven av by:Songs. by:Songs Reeperbahn ble til som et samarbeid mellom Toothfairy/New Sounds, Music Norway, by:Larm, og Golden Gate Management for tre år siden. De tre låtskriverne er Una Sand, JNS og Magnus Bertelsen.

Music Norway inviterer til en nordisk Meet & Greet onsdag kveld som en del av lyttesessionen med by:Songs.

TONO og Music Norway inviterer til en frokost for den norske delegasjonen på Café Johanne torsdag mellom 09.30 – 11.00. En anledning for å samle den norske delegasjonen og dele på erfaring og nettverk i forkant av den travle konferansen.

Jonas Vebner og Rebecca Arnesen i Music Norway vil være tilstede på Reeperbahn. Kontaktinformasjon her.

Se bilder under for norske showcaser og Indie Recordings’ labelkveld.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere