logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

by:Larm 2021 utsettes til høsten

Av Tina Brodal Publisert: 23. okt, 2020

Cashmere Cat på Sentrum Scene under by:Larm 2020. Foto: Emelie Sollie

På grunn av smittesituasjonen i landet utsettes 2021-utgaven av by:Larm til 30. september – 2. oktober 2021.

I en pressemelding fra festivalen står det at arrangørene hadde gledet seg stort til en festivalhelg som yret med musikk for landets musikkelskere, og sårt tiltrengt faglig påfyll for en bransje i krise. Likevel innså de mer og mer at det blir umulig å lage by:Larm i mars uten å gå på akkord med kjernen i hva festivalen skal være: en møteplass fylt med musikkglede og kunnskap.

Les mer: Trondheim Calling flyttes til juni 2021

– Å utsette er en tung avgjørelse å ta, men det er likevel den riktige avgjørelsen å ta. Vi tror, og håper, at et by:Larm på høsten 2021 vil være en mer fullverdig opplevelse og ha mye mer å tilby musikkbransjen, står det i pressemeldingen.

Karoline Røed Tønnesen er prosjektleder for de internasjonale programmene under by:Larm og sier utsettelsen er synd, men at den samtidig gir alle ro til å planlegge hvordan man kan avvikle festivalen på best mulig måte.

– Jeg synes selvfølgelig det er synd at vi ikke har by:Larm i mars å glede oss til, vi har jo håpet i det lengste at situasjonen skulle bedre seg og gi bedre forutsetninger. Vi savner å møtes, gå på festival og ha noe å glede oss til, forteller Røed Tønnesen.

–  Når det er sagt er det viktig at by:Larm fortsetter å være møteplassen for norsk, nordisk og øvrig internasjonal bransje. Utsettelsen gir oss alle ro til å planlegge for hvordan vi kan løse det på best mulig måte. Datoen for avviklingen av by:Larm har lenge vært et samtaletema i bransjen og kanskje vil denne tiden på året åpne for nye muligheter og vise seg å være en velsignelse? Det blir spennende å prøve ut. Uansett gleder vi oss til å sette i gang med arbeidet, se fremover og tenke på hvordan vi kan være med på å forme by:Larm 2021, avslutter hun.

Festivalen er nå i gang med å planlegge møteplassen by:Larm 30. september til 2. oktober 2021. Les mer her.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere