logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Delta på Song:Expo? Søk nå.

Av Delta på Song:Expo? Søk nå. Publisert: 06. mai, 2014

Song:Expo i Trondheim er en viktig låtskrivercamp i Norge, og er en av de største i global sammenheng.

Song:Expo samles noen av verdens største låtskrivere og produsenter i tillegg til en rekke publishere og A&Rs.

Les om fjorårets Song:Expo

Over 14 dager skal over 100 låtskrivere samles og skrive låter sammen i over 14 studioer.

Song:Expo var fra 17. – 29. juni og er delt inn tre trinn:

17.-18. juni – Regional Camp
19.-22. juni – Nasjonal Camp
23.-29. juni – Internasjonal Camp

Det vil også avholdes en rekke kurs og seminarer i mellom campene.

Søknadsfrist er 15. mai. Gå hit for skjema.

I 2013 ble låtskrivercampen Song:Expo arrangert for tredje gang. Over 50 låtskrivere fra forskjellige kanter av verden ble delt opp i team og skrev nye låter myntet på hitlister over hele verden.

En norsk profil som Lene Marlin og låtskriverteamet Dsign, amerikanske trendsettere som Chad Hugo (Neptunes/N.E.R.D) og koreanske hitmakere som KT Park og Kei Lim, deltok. Campen besto av like mange norske som internasjonale låtskrivere og teamene var også satt opp slik at ene halvdelen alltid var norsk.

Chad Hugo, kollega av Pharrell Williams i produksjonsteamet The Neptunes (Justin Timberlake, Jay Z, Alicia Keys, Mariah Carey m.fl.) og bandet N.E.R.D. var på den internasjonale delen av Song:Expo i 2013. Det var hans første låtskrivercamp, eller en «lærecamp», som han selv kalte det.

– Ting fungerer veldig annerledes i markedene utenfor USA og det synes jeg er veldig spennende å lære mer om. Hjemme er jeg vant til at ting ikke er satt så mye i system, og ikke så organisert som for eksempel i Asia. Jeg har hatt veldig bra fremgang med The Neptunes og er veldig stolt av det, men det er fint å komme hit å dele ideer med nye «friske hoder», sa Hugo til Music Norway da.

Alexander «Rykkinnfella» Austheim, som har publishingavtale med daWorks og Warner Chappell, deltok også på Song:Expo for første gang i 2013.

– Song:Expo var fantastisk. Ryddig og proft opplegg. Det at de som faktisk plukker låter rundt omkring i verden er tilstede med leads er jo helt gull. Det er et kjempebra sted å bygge nettverk og relasjoner.

Les mer om fjorårets Song:Expo i denne artikkelen: Vil tilbake

Music Norway var en av de økonomiske bidragsyterne til Song:Expo 2013, og bidrar også i 2014. Music Norway vil også være tilstede ved Song:Expo i 2014.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere