logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Diamond Club til Danmark

Av Henrik Sanne Kristensen Publisert: 17. okt, 2019

København er neste by på listen over Diamond Club-arrangementer.

Ruben Nesse i Brilliance lanserer sitt første Danmark-prosjekt i 2020.

Ruben Nesse står bak Brilliance AS som ble stiftet i 2010. Brilliance er et management, label, og tilbyr PR-tjenester.

Brilliance står også bak singelklubben Diamond Club som slipper singler med fremadstormende artister, og oppnådde sin utgivelse nr 100 på tampen av 2017. Siden den gang har Diamond Club ekspandert til London og Stockholm, noe vi har fortalt om tidligere.

Les mer: Ballen ruller videre for Brilliance i London

Nå tar Nesse og Brilliance Diamond Club-konseptet til København og Danmark. Der er det flere kandidater til det første prosjektet som kommer i 2020, og Brilliance har inngått avtalte med Bands of Tomorrow som mediapartner, og Promus/Music Cities Network i Aarhus.

– Vi er godt i gang i Sverige og har til nå gitt ut fire singler med påfølgende showcase-kvelder. I England har vi gitt ut et knippe singler og har et par nye signeringer klare.

– Hvordan falt dere ned på å ta med konseptet videre til Danmark, og hvem skal lede prosjektet?

Jeg ble faktisk kontaktet av min gode venn Anders Wind, tidligere 3rd Tsunami Agency, nå Bullet Booking, som hadde fulgt konseptet lenge og ønsket å bidra. Så timingen var god for oss da Danmark var et naturlig steg videre for å større fotfeste i Norden, sier Nesse.

Les mer: Brilliance åpner Sverige-kontor

– Da dere åpnet Diamond Club-kontor i Sverige i fjor fortalte dere at noe av planen er å skape «synergieffekter». Hvordan kommer disse til syne og gjør seg gjeldende for norske artister?

– Vi har allerede presentert norske artister på DC-kvelder i både London og Stockholm, og dette er noe vi ønsker å fortsette med. Vi benytter promo-nettverket i hver by på kryss og tvers som også kommer norske artister vi presenterer til gode. Å tilby en norsk artist showcase-kvelder i London, Stockholm og København i forbindelse med promotering av en ny singel er gull verdt.

– Nå når Skandinavia er dekket og dere har tilstedeværelse i England, hva kan vi forvente i det neste kapittelet i fortellingen om Diamond Club?

– I første omgang tenker jeg dette er nok tilstedeværelse for oss å håndtere, så får vi vurdere over tid om det gir mening å starte opp i flere byer også. Utelukker ingenting, sier Nesse.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere