logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Eksportdagen 2019: Mikal Telle

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 28. mar, 2019

Mikal Telle i Made Management

I forbindelse med satsingen på Made Records har Made Management gjort sin første ansettelse i UK.

Mikal Telle jobber i Made Management som blant annet har Sigrid, Aurora, Lars Vaular, Halie, dePresno, iris, Askjell og Moyka i stallen.

Telle kommer til Eksportdagen 2019 for å dele erfaringer fra sin eksportrettede virksomhet.

– Hva jobber du med akkurat nå?

– Hos Made jobber vi i team, og jeg er heldig å jobbe med tre fantastiske managere, Frøy Johnsen, Lennea Lyssand og Jennifer Gunn. Mellom oss har vi 13 fantastiske artister. Høydepunkter denne måneden er lansering av Moyka på Made Records, internasjonal satsing på Sjur sammen med Sony, det jobbes også med 2 nye artister som sikkert kommer til å presenteres i løpet av det neste året. Vi har nylig signert to veldig spennende artister med allerede internasjonal karriere, og vi har flere spennende artister som skal slippe veldig gode utgivelser gjennom året 🙂

– Hva er ditt viktigste internasjonale marked akkurat nå?

– Jeg personlig har alltid vært forelsket i engelsk klubbmusikk, og liker best å jobbe i det engelske markedet, men Tyskland, Benelux og UK er fokusområder for vårt team. Vi jobber også mye med låtskriversamarbeid på tvers av de nordiske landene.

– Hva skal til for at det kommer til å gå bra akkurat der?

– For vår del er det å være mye til stede i London, og finne de rette samarbeidspartnerene for den enkelte artist. I forbindelse med satsingen på Made Records har vi gjort vår første ansettelse i UK, og har en som hjelper oss å navigere bransjen, og som har en daglig tilstedeværelse for våre artister.

Sjekk Facebook-eventet til Eksportdagen, og meld gjerne fra at du kommer.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere