logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Electric Eye til Ja Ja Ja

Av Electric Eye til Ja Ja Ja Publisert: 07. mar, 2014

Electric Eye, Nattjazz, Bergen (Foto: Kristoffer Øen)

Spiller i London 27. mars.

Konsertserien Ja Ja Ja på The Lexington i London åpnet for året den 13. februar. Da stod Atlanter på scenen samme med danske Schulz & Forever og islandske Vök.

Nå er det bekreftet at Electric Eye, som nettopp ble godt mottatt på by:Larm, skal spille på den neste Ja Ja Ja den 27. mars. Last Lynx fra Sverige og The Scenes fra Finland er de andre på scenen den kvelden.

Øvrige spillejobber for Electric Eye i utlandet er:
11. mars – SXSW, Austin, Texas
2. mai – Spot Festival, Aarhus, Denmark
8. mai – The Great Escape, Brighton, UK
27. juni – Down the Rabbit Hole, Nederland

Electric Eye slapp debutalbumet «Pick-up, Lift-off, Space, Time» i april 2013 på Klangkollektivet i Norge og på Fuzz Club Records i England. Plata er en psykedelisk drone-trip med stemninger i fokus, tuftet på insisterende rytmer og melodisk gitarspill.

Det bergensbaserte bandet består av Øystein Braut (The Alexandria Quartet, Dig Deeper), Njål Clementsen (The Megaphonic Thrift, Low Frequency in Stereo), Anders Bjelland (gitarist i Hypertext) og Øyvind Hegg-Lunde (jazz/noise/drone-trommis i bl.a Junip og The Big Almost).

Ønsker man å spille på Ja Ja Ja kan man sende inn en søknad som ligger på denne linken. Søknaden sendes til nina (at) musicnorway.prod07.dekodes.no

Mer informasjon om konsertkvelden finnes på siden til Ja Ja Ja.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere