logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Fellesnordisk fagdag i Berlin for musikkbransjen

Av Fellesnordisk fagdag i Berlin for musikkbransjen Publisert: 16. sep, 2014

Media- og marketing masterclass på Play Nordic-plattformen.

Som en del av Play Nordic-plattformen arrangerer Nomex og de nordiske eksportkontorene en endags masterclass og workshop kalt Music Media Marketing i Tyskland, for en nordisk delegasjon av bransjepersoner.

Arrangementet tar sikte på å øke deltagernes kunnskap om markedet og gi dem tilgang til å etablere nettverk i Tyskland og på et pan-nordisk nivå. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med de nordiske ambassadene, lokal tysk musikkinmudstri og mediapartnere.

– Etter en Nomex-workshop tilbake i 2013 ble eksportkontorene enige om å skape en fagdag i Berlin dagen før den årlige og viktige Reeperbahn Festivalen begynte i Hamburg. Berlin-kontoret til Music Norway tok oppgaven. Dagene på Reeperbahn konferansen er alltid veldig hektiske og ved å legge arrangementet dagen før kunne norske og nordiske delegater nyte av et kostnadseffektivt og spisset kompetansehevende opplegg, sier Music Norways Jonas Vebner, Head of Central European Office i Berlin.

– Et av de spørsmålene Berlin-kontoret får oftest er rundt hvordan best kvalitetssikre markedsføring og PR-arbeid i det tyske markedet og vi valgte å sette opp en Music Media Masterclass. Vi har fått med oss et par av de skarpeste hodene på feltet fra tysk hold, fra Senior Product Manager Alexander Neip i Polydor, Universal til City Slangs inhouse presseagent Ingrid Huhn. Det blir dagpresentasjoner, rundebordsdiskusjon og workshop’er. Vi ser fram til en lærerikt og inspirerende dag med nordiske og tyske kollegaer, sier Vebner.

I tillegg skal Erle Strøm fra Haaland, Eidsvåg & Strøm holde en presentasjon, samt Vivien Mierzkalla fra Verstärker Medienmarketing. Moderator er Benjamin Gerstenberg Senior Project Manager i Pledge Music Germany.

Seansen foregår på de nordiske ambassadenes felleshus i Rauchstr. 1 i Berlin, onsdag 17. september. Nomex er en sammenslutning av de nordiske musikkeksportkontorene.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere