logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Fem norske artister til The Great Escape

Av Fem norske artister til The Great Escape Publisert: 11. mar, 2015

Vilde Tuv (Foto: Oddbjørn Steffensen)

Workshop for bransje i London dagen før.

Showcase- og bransjefestivalen The Great Escape i Brighton, 14. – 16. mai, er det viktigtste utstillingsvinduet i Storbritannias for eksportklare band og artister.

Om lag 400 band og artister fra hele verden vil stå på diverse scener i løpet av tre dager i Brighton og fem av disse er norske:

Susanne Sundfør (St. Georges, 14/5), Monica Heldal (Unitarian Church, 15/5), Vilde Tuv (Unitarian Church, 15/5), The Well (Audio, 15/5) og Aurora Aksnes (The Agnecy Stage, 15/5) er de norske artistene som er booket til festivalen.

Dagen før The Great Escape, den 13. mai, inviterer Music Norway til en NOMEX-workshop i London hvor tema er sync. Kontakt Nina Finnerud.

Følgende er foreløpig bekreftet som paneldeltakere: Tom Foster (Universal Publishing), Michelle Stoddard (Kobalt), Andrea Madden (music supervisor, Made in Chelsea), Matt Biffa (Music Supervisor), Edna Pletchetero (Sigur Ros).

– The Great Escape er den viktigste showcasefestivalen i UK, og kanskje også i Europa. Hele bransjen i UK samles i Brighton og det er en fin mulighet til å bygge nettverk og vise frem de norske artistene som er booket til festivalen, sier prosjektleder Nina Finnerud ved Music Norways London-kontor.

Nina Finnerud vil være tilstede på The Great Escape.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere