logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Fest hjemme, spillejobber ute

Av Fest hjemme, spillejobber ute Publisert: 16. mai, 2014

Sjekk ut vår kalender med norske konserter i utlandet på 17. mai!

I mai har Music Norway pusset opp og vasket konsertkalenderen over norske konserter i utlandet. Kalenderen finnes på våre engelske sider.

Les egen sak om det her.

På selve Grunnlovsdagen kan vi melde at vi har registrert stor konsertaktivitet i utlandet. Over 20 konserter med norske artister foregår på forskjellige steder i verden den 17. mai.

Se 17. mai-listen her.

Jenny Hval er på turné med Swans og spiller i Boston. Highasakite spiller også i Boston samme kveld, mens Kvelertak gjør konsert i Philadelphia på sin turné med Gojira og Mastodon. Bloomington i Indiana får besøk av Party Knüllers (med trommeslager Ståle Liavik Solberg og cellist Fred Lonberg-Holm), og Martine Kraft gjør konsert på 17. mai-festival i Westbury, Wisconsin.

deLillos, Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland, 1B1 m/Erlend Skomsvoll er blant artistene som spiller på Sjømannskirkens arrangement i New York på 17. mai.

Nils Petter Molvær gjør konsert i Sør-Korea og Ørjan Nilsen i Vancouver, Canada, men ellers er det i Europa vi har registrert høyest aktivitet. Morten Gunnar Larsen (Hamburg), Farao (Hannover) og Mayhem (Køln) spiller i Tyskland. Ellers er norske artister i land som Kroatia, Slovenia, Belgia, Russland, Danmark og Latvia på den norske nasjonaldagen.

Music Norways konsertkalender

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere