logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Første Master-samling gjennomført

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 18. sep, 2019

I slutten av august var Master-deltakerne samlet i Oslo

Master er et skreddersydd ledelsesprogram for unge, dyktige og fremoverlente bransjetalenter i norsk musikkbransje. Programmet har som mål å sikre rekruttering av, samt ruste opp, bransjetalenter med internasjonale vekst- og lederambisjoner.

Årets programdeltakere kommer fra selskapene Warner Music Norway, Nora Collective, Stageway, Indie Recordings, Musikkprofil Booking & Management, Grappa Musikkforlag, Sony Music Norway, Propeller Recordings, og Warner Chappell Music Norway.

Les mer: Møt de nye Master-deltagerne

– Vi er nå på tredje året av vårt lederprogram for bransjetalenter, og er nok en gang utrolig imponert over nivået på søkermassen og ikke minst årets kull. Aldri før har vi hatt så mange spennende søkere og selv om vi kun kan ta inn 10 personer på programmet, lover dette veldig godt for framtiden til norsk musikkbransje, sier Jonas Vebner, programsjef i Music Norway.

Fem fagsamlinger
Master består av inspirerende fagsamlinger samt individuell oppfølging over en periode på litt under ett år. Programmet hadde oppstart august 2019 og gjøres i samarbeid med de regionale kompetansesentrene for musikk: MøstØKSSørfStarBrakTempoKOFOR og RYK.

Gjennom fem fagsamlinger i 2019/2020 vil deltakerne tilegne seg relevant kompetanse innenfor alt fra musikkbransjekunnskap til tematikk som forretningsutvikling, strategi, ledelse, konflikthåndtering, forhandling og presentasjonsteknikk. Programinnholdet samskapes med deltakerne behov og leveres av Music Norways ulike prosjektledere samt ved hjelp av eksterne ressurser. Hver programdeltaker vil også få tilbud om mentorveiledning.

Les mer: Digital sjekkliste for bransjetreff

Samling nr 1 unnagjort
Den første samlingen bestod av programposter knyttet til ledelse, historiefortelling og presentasjonsteknikk. Marit Høvik Hartmann, COO og partner i Geelmuyden Kiese, stod for de to siste programpostene.

– Vi er utrolig glad for at en av Norges råeste profiler på kommunikasjon tar seg tid til å kjøre en workshop på historiefortelling og presentasjonsteknikk med oss for andre året på rad, sier Vebner.

Hartmann hadde selv følgende å si om hennes møte med årets kull.

– Verden er overfylt av kommunikasjon som aldri trenger gjennom til noen. Derfor er det viktig å lære seg hva som fungerer, ha tålmodighet til å trene kommunikasjonsmuskelen, og ikke minst mot til å fortelle historier på en måte som berører andre mennesker. Hver eneste en i årets kull har imponert meg med sine historier og fremføringer, dette er folk med viktige ting på hjertet. Verden kan bare glede seg til å høre mer fra dem!

Neste samling i Master-programmet er 4. – 5. november.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere