logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Første samling i KUPP 2.0

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 08. feb, 2021

Med KUPP ønsker Norsk Komponistforening og Music Norway å tilrettelegge for at unge norske komponister skal få verktøy i arbeidet med markedsføring, innsalg, nettverksbygging nasjonalt og internasjonalt.

KUPP er et utviklings-, nettverks- og promoteringsprogram for unge, lovende komponister under 35 år, initiert av Norsk Komponistforening, Talent Norge, NB Noter og Music Norway med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB og Det norske komponistfond.

De syv komponistene som er med i andre versjonen av KUPP er:

Tze Yeung Ho
Michaela Antalová
Martin A. Hirsti-Kvam
Maja Linderoth
Steinar Yggeseth
Tine Surel Lange
Agnes Hvizdalek

Les mer om komponistene i KUPP HER 

Første samling i KUPP 2.0 er onsdag og torsdag 10. og 11. februar.

I programmet til første samling er blant annet hvordan presenterer seg selv ved Rob Young (The Wire, Jazznytt, forfatter), tankegangen bak og prosessen med å programmere årets Borealis ved kunstnerisk leder Peter Meanwell, og etablerte komponister om sine ulike kunstnerskap og veier ut i verden med Maja Ratkje, Kristine Tjøgersen og Rolf Wallin i samtale med Music Norways prosjektleder Einar Idsøe Eidsvåg.

Denne samlingen vil foregå digitalt.

– Det satt langt inne å ha første samling digitalt, men for prosjektets del så er det best å få kommet i gang ordentlig, så får vi heller sees når det lar seg gjøre. Det blir godt. Det er viktig å sysselsette og forsøke å inspirere i disse tider, sier Idsøe Eidsvåg.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere