logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Fullt kjør i Made Management etter Master-programmet

Av Christian Gran Svenningsen

Jennifer Gunn. (Foto: Privat)

Jennifer Gunn lærte å gjøre prosjektene sine verdifulle, men også vise sin egen verdi og å ta var på seg selv.

Jennifer Gunn fra Trondheim er manager i Made Management som holder til i Bergen, der hun har vært bosatt siden 2015. Etter endt utdannelse i musikkproduksjon ved Høgskolen i Innlandet begynte hun å jobbe freelance med management og artistutvikling. Dette førte henne videre til en intern-stilling i Made, hvor Gunn var da hun bestemte seg for å søke seg til Music Norways Master-program.

Master er et skreddersydd ledelsesprogram for unge, dyktige og fremoverlente bransjetalenter i norsk musikkbransje. Programmet har som mål å ruste deg opp til å lede et selskap samt forvalte rettigheter og karrierer i Norge og internasjonalt.

I dag har Gunn en fulltidsstilling i Bergens-selskapet, hvor hun er manager og har ansvaret for SJUR, HAVSUN, Fred Well, jens, Tomine Berge og Sturla. Hun forteller om gode erfaringer fra tiden i Master-programmet som hun har tatt med videre i karrieren.

Det er nå åpent for søknader for årets utgave av Master som begynner til høsten.

Søknadsfrist: 11. juni 2019.

Søknadsskjema finner du her.

– Hvorfor valgte du å søke deg med på programmet?

– Jeg søkte på Master fordi jeg så på det som en fin mulighet for å utvide nettverket mitt og tilnærme meg ny og oppdatert kunnskap om bransjen som stadig er i utvikling.

– Hva har du tatt med deg videre? Hva satte du mest pris på?

– Vi som ble plukket ut til fjorårets program var en veldig fin gjeng med kompetanse og ressurser innenfor hvert vårt unike felt. Jeg har vel på et eller annet tidspunkt spurt om hjelp og tips fra alle og enhver av deltakerne siden vi ble kjent. Vi ble veldig fort venner og alle har vært åpne for å komme med innspill for å hjelpe hverandre opp og frem. Gruppa har ikke sett på hverandre som konkurrenter, men heller lagspillere. Terskelen for å ta opp telefonen eller sende en melding om hva det måtte være har vært lav og det er noe jeg setter utrolig stor pris på!

– Det har også vært fint å bli bedre kjent med Music Norway, som har vært en god støttespiller og veileder. Seminarene vi har hatt på samlingene har vært lærerike, inspirerende og motiverende. Det har vært veldig kjekt å få ta del i de, mye på grunn av at det ble både tid og rom for samtaler og diskusjoner om alle sine prosjekter, slik at man rekker å bli litt kjent med alle som tok turen innom.

– Hva har skjedd siden du var med?

– 2018 var et veldig innholdsrikt år både for meg selv og artistene jeg jobber med. Jeg har møtt mange gjennom Masterprogrammet som jeg i dag samarbeider med på tvers av byer og landegrenser. En av de første samlingene handlet om å ivareta oss selv i bransjen og å ikke bare gjøre prosjektene våre verdifulle, men også oss selv. Dette var en viktig tankevekker for meg og min vei videre. Jeg jobber nå fulltid hos MADE, har tatt på meg flere artister og har hatt mulighet til å reise masse for å utvide nettverket og åpne nye dører for artistene mine.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere