logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Fullt program på masterclass

Av Pål Dimmen Publisert: 19. okt, 2017

IDAP med A&R Delmar Powell fra Republic.

Åtte deltakere på plass i Los Angeles.

Etter suksessen med Stargate masterclass i Los Angeles, og Electric/Fred Ball i London, har Music Norway teamet opp med nye, norske mestere i LA.

Denne gangen er det masterclass med låtskriver og produsent William Larsen, sammen med manager Julian Alexander. Duoen, som nylig holdt et fullsatt Åpent Hus hos Music Norway, driver produksjon- og publishing-selskapet IDAP, som raskt har markert seg i USA.

Det var den globale hitsingelen «Am I Wrong» med Nico & Vinz som satte den norske produsenten og låtskriveren på det globale kartet. I etterkant har han gjort musikk for alt fra Kygo og Broiler, til amerikanske Akon, Train og Florida Georgia Line. I fjor var sistnevnte nummer 1 på Billboards country-liste i 18 uker med Williams sang.

Deltakerne som er plukket ut til denne masterclassen via en søknadsrunde er:
– Hasta
– JNS
– Haavard Vaaland
– Elle Marja Eira
– Didrik Thulin
– Amper Sound
– Nenee Raknes Artman
– Matilde Redbridge

På programmet står blant annet en egen sesjon i IDAP-studioet til Julian Alexander og William Larsen hvor de norske deltakerne skal spille sin musikk og få ærlige tilbakemeldinger. I tillegg vil IDAP fortelle hvordan de har rykket inn i USA, og de skal introdusere deltakerne til sine partnere hos BMG Publising, Warner og Republic. Også topliner Maty Noyes kommer innom. Dessuten skal gjengen få bli med hjem til IDAPs norske klienter Lemaitre, mens mesterklassen avsluttes med en samling hos den suksessfulle norske låtskriveren og produsenten Axident.

– Det er ingen fasitsvar på hvordan man skal slå gjennom, men vi gleder oss til å dele vår historie og erfaringer og fortelle hvordan vi jobber, sier Julian Alexander.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere