logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Ikke glem å søke i tide

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 17. jan, 2017

Det er flere frister å forholde seg til for eksportrettet bransje.

Før reisetilskuddsordningene har frist 1. mars er det det fire søknadsfrister som dekker kunstmusikk, tradisjonsmusikk, rekruttering og nordisk trade mission til USA.

Nordisk Trade Mission til Los Angeles1. februar 2017
Fra 7-10. mai 2017 arrangerer de nordiske eksportkontorene via NOMEX et trade mission til Los Angeles. Målet er å gi deltakere innsikt i digitaliseringsmarkedet, merkevarebygging, A&R, produksjon og låtskriving, så vel som sych, lisensiering og publishing.
Les mer her

CTM Berlin2. februar 2017
I 2017 inngår Music Norway igjen et samarbeid med CTM i Berlin. CTM er en av Europas mest innflytelsesrike musikkfestivaler i krysningen mellom samtid- og elektronisk musikk. Music Norway tilbyr reisetilskudd til bransjeaktører som ønsker å delta på CTM.
Les mer her

Master-programmet – 5. februar 2017
Master er et internasjonalt springbrett for unge bransjetalenter og gir unge, eksportrettede bransjeaktører verdifull innsikt, kunnskap og nettverk som trengs for å jobbe internasjonalt. Programmet gjennomføres over tre samlinger i Stockholm, Berlin og London, og gir verdifull innsikt i det å drive selskap og representere artister.
Les mer

Nordic Showcase – Delegat – 23. februar 2017
Music Norway vil sterkt oppfordre norske bransjeaktører, festivaler og arrangører til å delta i Helsingborg. Music Norway vil også gi tilskudd til de norske delegatene som vil delta.
Les mer her

Les om promotilskudd og reisetilskudd her.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere