logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Hold deg oppdatert på musikkbransjen internasjonalt

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 27. jan, 2021

Music Norway vil sikre norsk musikkbransje tilgang til viktige digitale møteplasser og konferanser verden over.

2021 fortsetter med mange digitale internasjonale bransjetreff der ute. For å sikre at norsk bransje holder seg oppdatert og har kontakt med sine internasjonale nettverk ønsker Music Norway å gi deg mulighet til å delta på de internasjonale arenaene som arrangeres fremover. Du som musikkbransjeaktør eller utøver med internasjonale ambisjoner kan søke oss for å få tilgang der du selv ønsker det.

Send en e-mail til karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no og fortell hvorfor du ønsker å delta på nettopp dette arrangementet. Søknadene blir vurdert og besvart fortløpende. Våre rådgivere i Music Norway er tilgjengelig for veiledning, ta kontakt om det er noe du lurer på.

Sjekk også ut våre internasjonale veiledere HER

Land kan være gule, grønne eller røde. Musikken beveger seg uansett over landegrensene, og med eller uten påvirkning av aktørene i musikkbransjen. Hva er de nye trendene? Hvem er de nye aktørene? Hvordan jobber folk nå og hvordan kan du få oppmerksomhet når det gjelder? Noen har gått foran og testet noe som du kan lære av. Andre har erfaringer og oppdatert innsikt som er nyttig før du lanserer og satser alt.

– I en tid full av forandringer og usikkerhet kan oppdatert informasjon og erfaringsdeling være en kilde til inspirasjon og handlekraft. Norsk musikkbransje er flinke til å operere globalt og har et ønske om å lykkes utenfor hjemmemarkedet. For å få dette til er det viktig å fortsette nettverksarbeidet samtidig som en er rustet med nødvendig kunnskap, sier Head of International i Music Norway, Helene Dolva Broch.

Les også: Hvor er stimuleringsordningene for eksportrettet bransje?

Selv i en verden nær unntakstilstand produseres det musikk som publikum ønsker å lytte til akkurat nå. Og det er noen i den globale musikkbransjen som i stor grad får dette til å skje. Vil du være med på notene, må du være koblet på hvem og hva som skjer internasjonalt. Innsikten og gode samarbeidspartnere er viktigere enn noensinne. Nå er våre fysiske møteplasser svært begrenset, men det skorter likevel ikke på tilbud om konferanser og møteplasser på nett som tilbyr oppdatert informasjon, kunnskap og tilgang til nettverksbygging.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere