logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Hotellavtale i Berlin

Music Norway har inngått en hotellavtale med populære Michelberger hotel i Berlin.

Music Norway har en «vennepris» på det sentralt beliggende og populære Michelberger hotel i Berlin.

Du kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom, suiter og større leiligheter som passer til band på turné. Hotellet er svært artistvennlig, og promoterer ofte show på hotellet, i tillegg til at de driver en egen liten festival.

Hotellet, som ble åpnet av en gruppe venner, ligger i en gammen fabrikk i Øst-Berlin. Hotellet kan friste med 119 rom innredet med skreddersydde møbler, samt en restaurant og en bakgård med uteservering. «Vi ønsket å skape et sted å bo som er like kreativt, ærlig, laid-back og billig som Berlin er», sier eier Tom Michelberger. 

For booking:

Kontakt hotellet direkte på veranstaltung@michelbergerhotel.com og nevn Music Norway-dealen i forespørselen. Sett inga@michelberger.com og jonas@musicnorway.prod07.dekodes.no på kopi.

Les mer om hotellet på michelbergerhotel.com

Fra og med oktober 2013 har vi også rabattavtale på designerhotellet Weinmeister Hotel, som ligger i Mitte i Berlin. Her kan du få 10% rabatt så lenge du booker gjennom Music Norway. Ta kontakt med jonas@musicnorway.prod07.dekodes.no for mer informasjon.

Om hotellet:

Weinmeister Hotel i Berlin-Mitte er det kuleste designhotellet i Berlin med 84 rom. Hotellet ligger i ett av Berlins mest dynamiske områder, og sikter seg inn mot forretningsreisende fra film, musikk, mote og andre kreative felt, så vel som fritidsreisende. Hotellets filosofi er å konsentrere seg om velvære, komfort, 24/7-service og elegante rom. Dette, kombinert med designmøbler og store senger, gjør Weinmeister til et unikt designhotell i Berlin-Mitte. Så, hvis du er ute etter det beste designhotellet Berlin-Mitte tilbyr, trenger du ikke lete lenger!

For en større oversikt over hoteller i Berlin, se: http://www.hrs.de/web3

Music Norway kan også tilby rabatter på andre hoteller via den norske ambassaden i Berlin. Alle slike forespørsler må gå via Music Norways Belin-kontor.

 

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere