logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Hurtigbehandling av søknader

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 24. mar, 2020

Det kommer jevnt med henvendelser fra bransjen om vår bransjetilskuddsordning. Her kommer svarene på noen av de vanligste spørsmålene.

Music Norway har endret flere av sine ordninger midlertidig som en følge av den pågående pandemien. Vi behandler nå bransjetilskuddssøknader hver uke med søknadsfrist hver fredag.

– Vi får en del spørsmål om retningslinjene våre etter endringene som har kommet den siste tiden. Tilskudd til markedsføringstiltak er den mest relevante ordningen i tiden som kommer, og i den er det tre sentrale endringer.

– Den første er at vi har fjernet egeninnsatskravet på 50%.

– Den andre er at du kan søke om opptil 25.000 kroner til egne arbeidsutgifter, oppad begrenset til 50% av søknadssummen.

– Og den tredje er at vi midlertidig har åpnet for søknader om tilskudd til produksjonsutgifter i forbindelse med digital formidling.

– Ellers gjelder retningslinjene som normalt, de finner du på stikk.no, sier Pål Dimmen, rådgiver med ansvar for Music Norways tilskuddsordninger.

– Vi ligger i selen for bransjen, og gjør tilpasninger løpende. Vi tar gjerne i mot innspill fra bransjen til nye tilpasninger av dagens ordninger, avslutter Dimmen.

Les mer om endringene i bransjetilskuddsordningen til markedsføringstiltak

Les mer om endringene i reisetilskudd og arrangørtilskudd

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere