logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Hvem vinner prisen for beste nordiske musikkvideo?

Av Hvem vinner prisen for beste nordiske musikkvideo? Publisert: 22. mai, 2014

Klart for Nordic Music Video Awards.

NMVA finner sted på Sentrum Scene 31 mai, og er den eneste prisutdelingen som fokuserer utelukkende på nordiske musikkvideoer. Målet er å vise fram kreativiteten og kvaliteten som finnes hos dagens aktører i de nordiske landene, og på bakgrunn av dette hedre det beste innen nordisk musikkvideo etter kunstnerisk kvalitet fremfor antall visninger på YouTube.

– Vi er overveldet over den store mengden videoer vi har fått inn, og over den høye kvaliteten på dem! Norden er virkelig fullpakket med stort talent, og vi synes dette tyder på hvor riktig det var av oss å igangsette en egen prisutdeling for å hedre og feire disse menneskene, sier Ola Martin Fjeld ved Nordic Music Video Awards.

Einar Tørnquist blir kveldens guide, mens Torgny sparker i gang festen etter prisutdelingen. Blant de nominerte i kategorien Best Video er Nico & Vinz-videoen In Your Arms (Kavar Singh), Cold Mailmans My Recurring Dream (André Chocron) og Kvelertaks Månelyst (Fredrik S. Hana).

Videre er det klart for en av Danmarks store produsenter og dj’er for tiden, den svensk/danske ELOQ, etterfulgt av en av Sveriges store regissører og produsenter, Daniel Wirthberg, som gjøre et eksklusivt VJ-show.

Oversikt over alle kategorier og nominerte, samt billettinfo, se: http://nmva.tv/

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere