logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Iceland Airwaves – Airwaves Pro 2019

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 28. aug, 2019

Søk bransjetilskudd for deltakelse ved Iceland Airwaves 2019 og deres bransjekonferanse Airwaves Pro – Ny frist 1. oktober

Music Norway ønsker å stimulere til større samarbeid i Norden. Som et ledd i denne satsingen vil det bli lagt til rette for at norske musikkbransjeaktører som ønsker å satse i dette markedet skal kunne skaffe seg nødvendig kunnskap og kontakter.

Iceland Airwaves varer fra 6. – 9. november 2019. Festivalen har både musikk og seminarer på programmet. Sammen med Music Norway får du også mulighet til å delta på aktiviteter i forbindelse med Iceland Airwaves bransjekonferanse Airwaves Pro.

Iceland Airwaves passer godt for middels store management, plateselskap og agenter innen pop, rock, indie og electronica, men kan også være aktuelt for andre bransjeaktører.

Søk tilskudd – delegat

Bransjeaktører kan søke reisestøtte i Stikk.no med 5500,- NOK som maks søknadssum. Dette forutsetter min. 3 netters deltakelse. Søknadssummen skal også dekke delegatpass for konferansen. Ta kontakt med henrik@musicnorway.prod07.dekodes.no for en link til rabattert pass til 1250,- NOK.

Søknadene vil bli behandlet av Music Norways fagutvalg. Aktører som representerer band som spiller på det offisielle programmet vil bli prioritert men må likevel søke (kun 1 aktør per artist/band så koordiner internt i teamet). Søknadene behandles første dag hver måned så det anbefales og senest søke 1. oktober 

NB! Vi gjør oppmerksom på at det ikke er nødvendig å laste opp møtebekreftelser i akkurat denne søknaden.

OBS! Hotell og reise må ordnes selv, det anbefales å være tidlig ute med å bestille.

For å kvalifisere for tilskudd er det en forutsetning at du jobber på et profesjonelt nivå med eksport av norsk musikk og at selskapet driver næringsvirksomheten i og fra Norge. Selskapet må forvalte og selge andres rettigheter.

Norske bransjedelegater som ønsker å bygge et tettere nordisk nettverk vil bli prioritert i søknadsrundene.

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere