logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Inferno feirer 15 år med utsolgt festival

Av Inferno feirer 15 år med utsolgt festival Publisert: 25. mar, 2015

Albumaktuelle Enslaved er en av headlinerne på årets Inferno-festial.

Metalfans og bransje inntar hovedstaden for 15. påske på rad.

I år arrangeres Inferno Metal Festival for 15. gang, og både 3- og 4-dags festivalpass er for lengst utsolgt. På plakaten står blant annet størrelser som Enslaved, Behemoth, Arcturus, Taake, 1349 og My Dying Bride. I tillegg arrangeres konferansen Inferno Music Conference (IMC), med et omfattende program på festivalhotellet Royal Christiania i Oslo.

Se hele artistprogrammet her

På torsdag 2. og fredag 3. april kan man som delegat oppleve foredrag om den sagnomsuste platebutikken Helvete, metalens fremtid i strømmemarkedet og en ABC til de nordiske markedene, så vel som mer artistrelaterte aktiviteter som gitarklinikk med Keep of Kalessins Arnt «Obsidian» Grønbech. Music Norway inviterer også til en Speed Meeting-sesjon med utvalgt norsk og internasjonal bransje.

– Innen ekstremmetallen er norske band fortsatt i særklasse. Det et ikke uten grunn at metal-fans fra hele verden valfarter til Oslo hver eneste påske, og har gjort det i 15 år på rad. Én ting er å oppleve den fantastiske musikken, men det er også viktig å videreformidle og utvikle bransjekunnskap og internasjonale nettverk. IMC ønsker å være en samlende arena for norsk og internasjonal metal-bransje, så vel som et inspirerende arrangement for fremadstormende aktører, sier Hilde Hammer, ansvarlig for festivalens konferanseprogram.

Se hele konferanseprogrammet her 

Blant de tilreisende delegatene finnes representanter fra de største metal-publikasonene i verden, som Metal Hammer og Terrorizer, samt store europeiske plateselskaper og festivaler.

I anledning festivalen, har vi laget en spilleliste med de norske bandene som skal spille på årets Inferno. Sjekk den ut i Spotify her.

Music Norway er samarbeidspartner på konferansedelen, og har vært involvert i invitasjonsprosessen rundt de utenlandske delegatene. Nina Finnerud, Simon Füllemann, Pål Dimmen, Camilla Oppegaard og Erlend Buflaten fra Music Norway vil være til stede under festivalen og konferansen.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere