logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Inntar festningen med rock og metal

Av Pål Dimmen Publisert: 21. jun, 2017

Norges største festival for rock og metal ser internasjonalt. 

Tons of Rock har på kort tid blitt landets største festival for rock og metal. Festivalen finner sted på billedskjønne Fredriksten Festning i Halden, og arrangeres i år fra 22. til 24. juni.

Festivalens konsertprogram spenner seg fra black metal med Emperor, Satyricon og Taake, til rock’n’roll med Airborne og Vazelina Bilopphøggers, ispedd innslag av prog, grindcore og thrash.

I 2016 hadde festivalen publikum fra 31 nasjoner, og i år har festivalen ekstra fokus på internasjonale delegater. Både for å bygge merkevaren Tons of Rock internasjonalt, men også for å styrke interessen for norsk rock og metal.

Blant de bekreftede internasjonale selskapene som vil være til stede, finner vi Noisey/Vice (USA), Icon Music (Taiwan/Kina), Metal Hammer (D), Rock Tribune (BE), samt presse fra en rekke ulike land.

Massivt år
Festival-booker og ansvarlig for det internasjonale programmet, Jarle Kvåle, er klar for storinnrykk i Halden.

– Vi gleder oss enormt til å sparke i gang den fjerde utgaven av Tons of Rock. Det blir et massivt år for oss, og ekstra gledelig er det at både publikum og presse fra utlandet øker. I år blir vi besøkt av 35 land, og vi har presse og delegater fra USA, Sør Amerika, Asia og Europa. For oss er er det viktig å utvikle Tons of Rock til en naturlig møtearena for både nasjonal og internasjonal bransje. Her kan man utveksle erfaringer og knytte bånd til nye og relevante aktører, sier han i en kommentar.

Det legges også opp til et eget program for inviterte internasjonale og norske delegater, hvor man får benyttet festivalens helt spesielle lokasjon til nettverksbygging og opplevelser.

Norsk bransje som ønsker å henge seg på i siste liten, kan bruke følgende link til å kjøpe bransjepass til festivalen, inkludert Mixed Zone tilgang, til redusert pris: http://www.ticketmaster.no/event/541533

Les mer om Tons of Rock her 

Festivalen har fått tilskudd på søknad om presse- og ekspertbesøk, og Music Norway er samarbeidspartner på presse- og bransjedelen. Pål Dimmen fra Music Norway vil være til stede under festivalen.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere