logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Introduksjon til musikkbransjen i UK

Av Introduksjon til musikkbransjen i UK Publisert: 15. sep, 2015

BRAK i Bergen er vertskap når Music Norway tar med britiske bransjeaktører førstkommende fredag.

Nina Finnerud ved Music Norways kontor i London tar førstkommende fredag, den 18. september, med seg to erfarne aktører fra musikkbransjen i London for å gi en innføring i mekanismene der. Seansen foregår på USF Verftet i Bergen.

Les mer her

Facebook-event

Ed Poston jobber i Glassnote Records med A&R og publishing som ansvarsområder. Glassonote har blant annet Aurora, Phoenix, Mumford & Sons, Childish Gambino og Half Moon Run i stallen. Magasinene IQ og Music Week har trukket frem Poston blant de meste talentfulle og innflytelsesrike unge bransjepersonene i UK.

Natasha Haddad jobber i Festival Republic som er den ledende festival- og eventpromotøren i UK. Haddad booker til Latitude Festival og jobber mot Community Festival, samt promoterer en rekke konserter i London. Før Festival Republic jobbet Haddad som booker for The Great Escape i Brighton.

Poston og Haddad gir tips og råd til det britiske musikkmarkedet, og vil gi en innføring i hvilke nøkkelaktører som befinner seg i UK og hvordan man best jobber mot markedet for å knytte relasjoner og få bedre overblikk og kunnskap.

Det er mulig å avtale individuelle møter med Poston og Haddad.

Påmelding til BRAK her

Kurset er en del av Eksportskolen modul 8, Internasjonalisering.

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere