logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Ja Ja Ja lanserer klubbkveld i Berlin

Av Ja Ja Ja lanserer klubbkveld i Berlin Publisert: 11. jun, 2014

Starter opp høsten 2014.

Kommende høst er det klart for oppstart av Ja Ja Ja i Berlin. Dette blir en videreføring av det vellykkede showcase-konseptet på The Lexington i London som har eksistert siden 2009, som et prosjekt under Nomex.

– Vi har jobbet med dette i kulissene over en lengre periode og endelig er alle bitene på plass. Ja Ja Ja Berlin lanseres torsdag 9. oktober i samarbeid med et drømmelag av lokale tyske samarbeidspartnere. Vi har store ambisjoner for markedet og kan nesten ikke vente med å komme skikkelig i gang, sier Jonas Vebner, prosjektleder for Ja Ja Ja Berlin og leder på Music Norways Berlinkontor.

Ja Ja Ja Berlin vil finne sted på FluxBau, som er mediepartner FluxFMs egen scene ved bredden av elven Spree i Kreuzberg. Andre online-partnere er nettstedene Nothing But Hope And Passion og Zitty Magazine.

– Det har vært utrolig givende å følge prosjektet fra dets spede start fra skisseblokken til bli en av våre mest vellykkete og robuste showcaseplattformer. En merkevare vi nå kan ta til nye territorier. jajajamusic.com er den ledende internasjonale nettsiden for ny, nordisk musikk og vi har skapt en naturlig dialog med fans over hele verden. Kveldene er effektive showcase-arenaer for de som spiller, men også et tydelig visittkort for internasjonal bransje og media som effektiv viser det enorme tilfanget av nytt nordisk talent. Ikke minst har vi fått jobbet i et utvidet format med festivalsatsningene våre der nordisk musikk har blitt koblet med film, mat og andre relevante utrykk, sier Vebner.

Bookingprosess
Det er åpnet for å søke om å spille på de første kveldene, som er 9. oktober, 13. november og 11. desember. Deadline for å søke på disse datoene er innen utgangen av 8. september.

Søknadsskjema finnes her

Bookinggruppen består av følgende personer:
•    Ueli Häfliger (Head of Music) – Flux FM
•    Robert Hellbig  (CEO  / Founder) – Nothing But Hope and Passion
•    Sven Städtler (Head of Promotion & Partner) – Verstärker Medienmarketing
•    Nina Legnehed/Steffi von Kannemann (Owners) – Nordic By Nature
•    Tina Krüger (Head of Booking) – Karsten Jahnke
•    Philipp Jacob-Pahl, (Agent / Promoter) – Selective Artists
•    Björn Bauch (Head Of Berlin Office) – Konzertbüro Schoneberg

Ja Ja Ja understreker at plattformen er til for «eksportklare» band. De norske søknadene vil bli filtrert gjennom de respektive lands lokale eksportkontor, i tilfelle søknader fra norske band betyr det Music Norways Centreal European Office lokalisert i Berlin. Send til berlin@musicnorway.prod07.dekodes.no

Bakgrunn
Siden oppstarten i 2009 har Ja Ja Ja hjulpet nordiske band med å bli synlige overfor internasjonale partnere, presse og fans. Ja Ja Ja Online Magazine er en del av denne plattformen, og i 2013 ble også den første Ja Ja Ja-festivalen arrangert på The Roundhouse i London.

Ja Ja Ja er et Nomex-prosjekt. Nomex er en sammenslutning av de nordiske musikkeksportkontorene.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere