logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Ja Ja Ja Music jubilerer

Av Tina Brodal Publisert: 14. nov, 2019

Birgitte Alida under Ja Ja Ja London i 2019.

Denne måneden jubilerer konseptet Ja Ja Ja Music – med 5 år i Berlin og 10 år i London.

Siden konseptets oppstart i 2009 er over 300 nordiske artister blitt introdusert i det britiske og tyske markedet. For over halvparten av disse har muligheten fungert som en døråpner med tydelig effekt, hvor artistene har fått mulighet til å vise seg for et publikum de ellers ikke ville nådd ut til.

Francine Gorman er project manager Ja Ja Ja Music, og gleder seg over milepælene som skal feires denne måneden:

«Det er en svært spennende milepæl å ha nådd disse jubileene i London og Berlin, og det har vært en ære å være en del av prosjektet de siste åtte årene. I løpet av disse årene har vi sett noen utrolige talenter på scenene til Ja Ja Ja. Prosjektet har hatt en viktig betydning for karrierene til artistene, som blant annet MØ og Aurora , som har oppnådd verdensomspennende anerkjennelse. Dette vitner om de fantastiske talentene vi får jobbe med, i tillegg som det harde arbeidet fra NOMEX-teamet som får dette prosjektet til å skje,» forteller hun til Music Norway.

5 og 10 -års jubileum i Berlin og London

Torsdag 14. november har den tyske-versjonen av konseptet, Ja Ja Ja Berlin, 5-års jubileum. Dette feires med nordiske showcase-konserter på Fluxbau, og som del av feiringen står blant annet norske iris på scenen. Tidligere har også Astrid S, Hanne Mjøen og Amanda Delara gjort sine tyske livedebuter her. Sjekk ut eventet her.

Les mer: Utsolgt åpningskveld for Ja Ja Ja i Berlin i 2014

Ett annet stort jubileum tar sted 28. november, når Ja Ja Ja London feirer at nordisk musikk er blitt introdusert fra scenen på The Lexington de siste 10 årene. Sjekk ut eventet her.

«Nå som vi passerer våre 5-og 10 -års jubileum i Berlin og London, jobber vi hardt for å sikre at Ja Ja Ja-plattformen forblir like relevant som noen gang for industrien som ønsker å opprette kontakt med nye nordiske talenter, samt gi en skreddersydd showcase-mulighet av høy kvalitet for nye artister som ønsker å utvikle karrieren sin i Storbritannia, Tyskland og andre steder,» sier Francine Gorman.

Følgende norske artister har tidligere spilt på Ja Ja Ja Music:
Highasakite, Mikhael Paskalev, Amanda Tenfjord, Jesper Jenset, Jakob Ogawa, Jimi Somewhere, Datarock, Pom Poko, Fieh, Fanny Andersen, Emma Jensen, Apothek, Tellef Raabe, Ary, Slutface, Depresno, Great News, Smerz, Ost&Kjex (DJ), Honningbarna, Loveless, The Fjords, Psyence Fiction, Jonas Alaska, Kid Astray, Truls, Hanne Kolstø, Team Me, Alfred Hall, Pandreas, Farao, Electric Eye, Atlanter, Eye Emma Jedi, Carmen Villain, Maribel, Marit Larsen, Young Dreams, Lucy Swan, Årabrot, Montée, The Low Frequency in Stereo, Kvelertak, Vreid, Katzenjammer, Megaphonic Thrift og Ungdomskulen.

Ja Ja Ja er driftet og organisert av NOMEX, som er nettverket til de nordiske eksportkontorene. Medlemsorganisasjonene er Export Music Sweden, Iceland Music Export, Music Export Denmark og Music Norway.

Les mer om Ja Ja Ja Music her.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere