logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Ja Ja Ja og Nordic Playlist fusjonerer

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 16. jun, 2017

Integreres i ny nettside.

Ja Ja Ja og Nordic Playlist har slått sammen nettsidene sine og presenterer fra nå av nordisk musikk på en felles plattform.

Følg med på:
jajajamusic.com
Facebook

Twitter
Instagram

Ja Ja Ja, som ble startet i 2009 som showcasearena for nordiske artister i London på månedlig basis og ekspanderte til Berlin i 2014, fortsetter med sin virksomhet. Ja Ja Jas nettside vil fra nå av også være hjemstedet til Nordic Playlist, som startet i 2014 og har som grunnleggende konsept å la nordiske artister sette sammen spillelister med andre artister fra Norden, og promotere dette på Spotify og Apple Music.

Les mer: Ja Ja Ja ekspanderer

Nettsiden ble lansert torsdag denne uken og inneholder nye grep som:
– En nordisk festivalguide
– Ny Nordic Playlist fra Ásgeir
– Nordic Summer Soundtrack playlist
– Fika playlist

Og så kan man bli medlem i Ja Ja Ja. Som medlem får man rabatterte billetter til alle Ja Ja Jas eventer, gratis merchandise, ukentlige nyhetsoppdateringer og tilgang på konkurranser der man kan vinne konsertbilletter og plater.

Ja Ja Ja, Nordic Playlist og jajajamusic.com er driftet og organisert av NOMEX, som er nettverket til de nordiske eksportkontorene. Medlemsorganisasjonene er Export Music Sweden, Iceland Music Export, Music Export Denmark og Music Norway.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere