logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Kontor hos Music Norway i Oslo?

Av Kontor hos Music Norway i Oslo? Publisert: 09. mai, 2014

Som en del av Eksportskolen tilbyr Music Norway relokalisering til våre lokaler i Oslo.

Er du en bransjeaktør som søker arbeidsfellesskap? Har du internasjonale ambisjoner og funnet et marked der ute? Trenger du et sted å sitte og jobbe en periode? Trenger du mer action, eller rett og slett bare arbeidsro på et eget kontor?

Gode råd er gratis, og vi deler gjerne både nettverk og kunnskap. Søk på en kontorplass gjennom Eksportskolen og bli en del av Music Norways kontorlandskap sentralt i Oslo!

Music Norway har tre ledige plasser på kontoret fra 1. juni. Maks sittetid på kontoret er tre måneder. Send en søknad til ditt lokale kompetansesenter innen 22. mai (er det Oslo kan du sende søknaden direkte til karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no).

Et steinkast fra sentrum holder vi til i lyse moderne lokaler. Observatoriegaten 1 B (baksiden av Nasjonalbiblioteket), rett overfor Solli bowling.

Har du spørsmål ta kontakt med Karoline på epost: karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no eller telefon 93 03 76 48.

Eksportskolen er et samarbeid mellom Music Norway og de regionale kompetansesentrene for musikk: Brak (Hordaland og Sogn og Fjordane), STAR (Rogaland), SØRF (Sør-Norge), KOFOR (Tromsø) ØKS (Drammen) og TEMPO (Midt-Norge).

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere