logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Lær mer om det voksende musikkmarkedet i Afrika

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 26. nov, 2020

Nairobi, Kenya (Foto: Edvard Mwakaba / Freeimages)

Blir med på webinar med IFPIs representant i Kenya den 4. desember.

Innen 2020 forventes regionen sør for Sahara i Afrika (subsaharisk Afrika) å ha en økonomi på 2000 milliarder amerikanske dollar, som er samme størrelse som Russland. Mer enn èn milliard mennesker, eller 14% av verdens totale befolkning, bor i subsaharisk Afrika.

I følge IFPIs Global Music Report økte inntektene for innspilt musikk for Afrika og Midtøsten med 15,9%, til 101 millioner amerikanske dollar i 2019.

Via den nordiske samarbeidsplattformen NOMEX kan vi invitere et begrenset antall deltakere med på Music Export Swedens webinar  med Angela Ndambuki, regionsjef ved IFPIs første kontor i Afrika, til et crash course på det raskt voksende musikkmarkedet i Afrika sør for Sahara.

Når: Fredag 4. desember, kl 10:00

Hvor: Zoom

Påmelding: Send mail til nina@musicnorway.prod07.dekodes.no innen tirsdag 1. desember.

Webinaret er på engelsk

Basert i Nairobi, Kenya, drives IFPI sitt nyåpnede kontor av regionsjef Angela Ndambuki, som vil samarbeide med regionens 46 land for å fremme verdien av innspilt musikk, jobbe for musikkselskapenes rettigheter og utvide den kommersielle bruken av innspilt musikk.

I en kommentar til etableringen av regionskontoret sa IFPIs administrerende direktør, Frances Moore:

– Afrika sør for Sahara har et utrolig spennende og variert musikalsk landskap. Åpningen av vårt Nairobi-kontor demonstrerer IFPIs fokus og engasjement for regionen og vil gjøre det mulig for oss å bedre markedsføre problemene som berører den lokale innspillingsindustrien og støtte den fortsatte utviklingen av musikkmarkedet i disse landene.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere