logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Lag konsert-app og vinn 4000 euro!

Av Lag konsert-app og vinn 4000 euro! Publisert: 05. sep, 2014

MashUP presenterer ny konkurranse hvor du kan vinne pengepremie og by:Larm-pass.

Oslo er en av de livligste musikkbyene i Europa, med et enormt antall årlige konserter med tanke på antall innbyggere. MashUP Norway, med partnerne Musikkbyen Oslo og Haaland, Eidsvåg & Strøm, har derfor tatt initiativ til en konkurranse hvor utfordringen er å lage en konsert-app som skal presenteres på neste års by:Larm.

Ifølge konkurransereglene skap app-en være en kanal for alle konsertaktiviteter i Oslo, gjøre det mulig for arrangører å legge inn egne events, fokusere på interaksjon med publikum og integreres med brukernes egne spillelister.

Premien er 4000 euro, samt festivalpass til by:Larm 2015, offentlig presentasjon av app-en på by:Larm og muligheten til å bli en del av MashUP-teamet og de aktivitetene som foregår der. Vinneren vil også bli inkludert i MashUps mentorprogram, som åpner dørene for å jobbe tett med etablerte aktører som Phonofile, IKT-Norge, 657, Ultimafestivalen, Cafe Mono, Rockefeller, Music Norway, Haaland, Eidsvåg & Strøm, Sukkerbiten og by:Larm.

Fristen for å sende inn ideer til konkurransen er 5. oktober. Les mer om konkurransen her.

MashUP Norway ble startet lansert av Music Norway, IKT Norge, WiMP, Phonofile, RADR Music News, 657 Oslo i februar i år. Universal Music har senere kommet inn i MashUP.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere