logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Lager du musikk? Slik kan du bli med på by:Songs 2020

Av Tina Brodal Publisert: 05. feb, 2020

Foto: Christian Zervos

Søk innen 16. februar.

24. til 27. februar arrangeres låtskrivercampen by:Songs for sjette gang. Produsenter og toplinere har nå muligheten til å vinne en plass og dermed jobbe med noen av verdens fremste artister, låtskrivere og musikere.

by:Songs ble avholdt for første gang i 2015 i forkant av by:Larm. Campen kan vise til flere nasjonale og internasjonale suksesshistorier og er en unik mulighet til å treffe, og jobbe med noen av verdens fremste låtskrivere og produsenter.

Nå arrangeres by:Songs på nytt, og igjen lar de en ny produsent/produsent-team og en topliner sikre seg en plass på campen. Over 50 låtskrivere/toplinere og produsenter fra inn- og utland roterer rundt sammen i musikkstudioene på Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker over noen intense, men veldig kreative dager.

OBS: Kvinner oppfordres til å søke.

Slik blir du med i konkurransen:

Send en låt du/dere har produsert/skrevet evt. en lenke til flere, samt kort info og bakgrunn til music@toothfairy.no. Merk mailen med BY:SONGS 2020 TALENT.
Frist for å sende inn søknad er søndag 16.februar.

NB! Vær helt sikker på at du har anledning til å stille i denne perioden før du sender inn søknad.

by:Songs 2020 har mottatt bransjetilskudd fra Music Norways arrangørtilskuddsordning. Les mer eller søk på ordningen på stikk.no

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere