logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Lansering av Musikk ut i verden

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 23. aug, 2019

Velkommen til lansering av Musikk ut i verden

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande lanserer Musikk ut i verden, et eksportprogram for musikkbransjen rettet mot management og forlag for produsenter og låtskrivere, samt kommersielle studioer med internasjonale vekstambisjoner.

Tid: torsdag 12 september kl. 08.30 (programstart 09.00).

Sted: Music Norway, Observatoriegaten 1B (Solli Plass)

Etterspørselen etter norsk musikk øker og norske produsent- og låtskrivertalent gjør det stadig bedre i det internasjonale musikkmarkedet. Det er derfor en glede å kunne lansere Musikk ut i verden, som nettopp skal bidra til å styrke den internasjonale konkurransekraften til forlag, studiomiljøer og management som representerer norske låtskrivere og produsenter, sier kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande.

PROGRAM 12/9

DEL 1

08.30 Morgenkaffe og frokost!

09.00 Kulturminister Trine Skei Grande lanserer eksportprogrammet Musikk Ut i Verden.

09.15 Music Norways direktør Kathrine Synnes Finnskog ønsker velkommen

09.20 Margit Klingen Daams fra Innovasjon Norge presenterer programmet.

09.50 Q&A. Spør oss!

10.15 Kaffepause

DEL 2

10.30 Møt Edvard Førre Erfjord fra produsentduoen Electric, en av flere låtskrivere som velger å flytte hjem til Norge. Borte bra, men hjemme best?

Produsentduoen Electric har herjet hitlister og radiorotasjoner med artister som Little Mix, Jess Glynne og Fifth Harmony. Electric vant i 2017 den gjeve Brit Award prisen for Single Of The Year med Little Mix’s Shout Out To My Ex. Dette ble også andre låten Electric gikk til topps med i Storbritannia.

11.00 Møt Henrik Larsson Fra TEN i Stockholm, Christian Fløe Svenningsen fra GL Music i København og Jørgen Avsnes fra Made i Bergen, som diskuterer internasjonale muligheter for skandinaviske låtskrivere og produsenter – både ved å dra ut og å invitere hjem.

I juni gikk startskuddet for et nytt pan-skandinavisk prosjekt som skal foregå over hele verden de neste 3 årene. Låtskrivercampen «Collab Scandinavia» er et samarbeid mellom norske Made Management og PaperclipGL Music fra Danmark og TEN Music Group fra Sverige.

Vivi Stenberg er moderator for del 2. Hun har bakgrunn fra NRKs underholdningsavdeling, tidligere promosjef i Sony Music, mangeårig prosjektleder for P3s Lydverket og Lindmo, innholdsredaktør for Spellemann 2017 og musikkansvarlig i MGP 2013-2015.

11.30 Takk for i dag!

Del 1 og Del 2 streames i separate bolker.

Musikk ut i verden er et samarbeid mellom Kulturdepartementet, Innovasjon Norge og Music Norway.

Etterpå vil det være mulighet for å snakke med rådgivere i Innovasjon Norge og Music Norway – og alle andre til stede.

Lett servering av kaffe og kanelboller.

Velkommen!

Se også vårt Facebook-arrangement

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere