logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Lurer du på om Classical:Next er noe for deg?

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 18. des, 2019

Kom på forprat med Dr. Jantje Röller, som forteller om bransjetreffet, og om hvordan man best kan forberede seg på å delta.

Bransjetreffet Classical:Next har siden 2012 henvendt seg til aktører som jobber med klassisk og samtidsmusikk. Bransjetreffet er det største av sitt slag i Europa og går neste gang av stabelen 18.-21. mai 2020.

I 2019 deltok omkring 1300 bransjedelegater, hvorav 750 representerte selskaper (publishere, arrangører og konsert- og festivalprogrammerere, 91 var foredragsholdere og 320 utøvere/komponister.

Innholdet i Classical:Next er fordelt i fire seksjoner; showcaser, konferanser, prosjektpitching og expo/messe. I tillegg arrangeres et eget program for komponister. I fjor ga Norsk Komponistforening og Music Norway tilskudd til delegater som ønsket å delta, og begge organisasjoner har fått gode tilbakemeldinger på at Classical:Next er en nyttig arena for å bygge kontakter innen dette området.

Les mer: Digital sjekkliste for bransjetreff

Sammen har vi invitert Dr. Jantje Röller fra Berlin som driver kommunikasjonsbyrået Amphytyrion Media som har arbeidet med Norsk Musikforlag, Royal Concertgebauw Orchestra, Tora Augestad, Tine Thing Helseth, Ellen Bødtker blant annet. Ved denne anledningen vil Röller fortelle mer om Classical:Next og ikke minst om hvordan du som planlegger å delta bør tenke på i forkant og mens du er der.

Tid: 8.januar kl.12-14

Sted: Music Norway, Observatoriegt. 1b

Påmelding til einar@musicnorway.prod07.dekodes.no innen 6. januar 2020

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere